2011. február 8., kedd

79. Rész- megvan! :D




79. Rész



-        
  Csodával határos módon másnap már hajnalban talpon voltam. Rob karjaiban időztem még egy fél órát, és boldognak éreztem magam. A tegnapi stressznek nyoma sem volt. Egy kicsit hülyén éreztem magam. Csak most kezdem felfogni, hogy mennyire összetett dolog egy ilyen párkapcsolat. Mindkettőnk érzéseire egyaránt oda kell figyelni és nem szabad önzőnek lenni, még ha az sokkal könnyebb menekülési útvonalat is jelent. Hihetetlen, hogy mérges volt rám és mégis törődött velem, sőt beköltöztetett magához. Nem is tudom ellenkező esetben én mit tettem volna. Néha olyan hülyén tudok viselkedni… Azt hiszem a sok magányban töltött év alatt túl érzékennyé váltam érzelmi fronton. Megszoktam, hogy mindig mindent magamba fojtok és próbálok megbirkózni az akadályokkal. Amikor megismertem Shane-t és Maddiet akkor nekik köszönhetően egy kicsit felengedtem, bár beletelt egy kis időbe, mire a komolyabb dolgokat is megmertem velük osztani. Attól féltem, hogy talán kinevetnek majd, vagy ami még rosszabb, egyszerűen csak érdektelenek lesznek az érzéseimmel kapcsolatban, és akkor kiderült volna, hogy a két ember aki ebben a hatalmas városban a legközelebb áll hozzám, nem mások csak bulizós haverok és valójában egyedül vagyok, mint a kisujjam. Szerencsére ez nem így történt. A legtöbb vitám Shane-nel volt, de ezek csak egészséges viták voltak és sosem veszekedések. Általában abból adódtak, hogy egyszerűen különbözőek voltunk. Ő keményebb és makacsabb mint én, pedig ami a makacsságot illeti én sem vagyok egy gyenge ember.  Maddie volt a vízválasztó. Ő sosem állt senki pártjára, hanem őszintén elmondta a véleményét arról, hogy melyikünknek miben van igazam és így mi is kénytelenek voltunk befejezni a vitát, és olyan témákra áttérni , amiben tökéletesen egyetértettünk. Sokan rosszul csinálják ezt a hármas barátságot…  Általában a harmadik fél, mindig az egyik barátja mellé áll, és ezzel a másik úgy érzi egyedül maradt, mert összeesküdek ellene. Innentől meg csak tovább mérgesednek a dolgok. Éppen ezért mindig csodáltam Madiet, hogy mindig pártatlan tudott maradni, sőt ha esetleg vele keletkezett vita, inkább azt mondta, hogy „jó ezt inkább hagyjuk, mert úgysem értünk egyet”, míg én Shane és én, folyamatosan megakartuk egymást győzni a saját igazunkról.
Tényleg tökéletes ez a hármas. Most azonban nem tudom, hogy mit tegyek Maddie-vel és Garrettel… Azt hiszem ezt jegelem még pár napig és majd Maddie reakcióit figyelve megpróbálok vele beszélni, ha eljön az ideje.
Azt hiszem ma egy az egyben kihagyom a sulit. Megbeszélem ezt Robbal és megkérem az egyik csoporttársam, hogy emailben küldje el nekem a mai anyagokat én pedig ismételten belevetem magam a tanulásba.
Addig úgy sem mennék semmire az új anyaggal, amíg a régit nem értem, ez tegnap már kiderült…
Robra néztem… Olyan édesen aludt, hogy szinte féltem kibújni karjai közül, de már annyira elgémberedtek a tagjaim, hogy muszáj volt kinyújtóznom és úgy döntöttem, ha már egyszer ennyire éber vagyok és a suliból is lógok, legalább készítek reggelit mindenkinek.
Óvatosan felemeltem engem ölelő kezét, majd amilyen gyorsan és nesztelenül csak tudtam kicsusszantam alóla.
- Hm… Kris..?- nyögött fel hirtelen.
- Shhh… Aludj csak édes, nincs semmi baj- suttogtam fülébe és végigsimítottam arcán.
Szót fogadott. Talán nem is ébredt fel igazán…
Első utam a fürőbe vezett, a meleg víztől azért kicsit újra álmos lettem, de nem akartam, hogy legyőzzön ez az érzés. Gyorsan melegítőbe bújtam, majd kislisszoltam az ajtón és amilyen halkan csak lehetett becsuktam magam után.
Még mindenki nagyban húzta a lóbőrt, ezért zavartalanul mozoghattam. Első lépésként lefőztem a kávét és kivonultam cigizni. Már most meleg volt. Hihetetlen milyen összevissza időjárás van mostanában.
Sétálgattam kicsit a kertben a virágillat csak még jobban felélénkítette testem, és mire feleszméltem már hat óra múlt. Általában mindenki fél hét körül kel, így nem maradt sok időm a főzőcskézésre.  Angol reggelit és gofrit készítettem egy kis rántottával körítve, közben gyorsan lefőztem még egy adag kávét miután az elsőt termoszba tettem, nehogy kihűljön.
Még a tojással bajlódtam amikor Sam egy hatalmas ásítás kíséretében megjelent a konyhában.
- Hű ki ez a korán kelő kis konyhatündér?- ült le az asztalhoz és mint egy lelkes kisgyerek várta, hogy mit teszek ki elé. Először kávét szolgáltam fel, majd amíg Sam hozzám hasonlóan kivonult cigizni végre elkészültem a tojással is így minden az asztalra kerülhetett. Negyed órán belül szinte zsúfolásig teve volt az asztal étellel és éhes, kómás barátokkal. Mindenki nagyon hálás volt és azonnal a kajára vetették magukat. Már csak az én drága szerelmem hiányzott, akiért azon nyomban elindultam a lépcsőn felfelé.
Rob ugyanúgy feküdt ahogy hagytam, és édesen szuszogott. Ezek szerint este elfelejtettük beállítani az ébresztőt… Sajnáltam felkelteni, sőt kedvem lett volna bebújni hozzá újra… Hirtelen többféle ébresztési mód is beugrott, a szép szavaktól, a simogatástól, egészen a kegyetlen ráugrásig, de mindegyiket elvetettem. Egyszer csak beugrott, hogy mivel mindenki lent reggelizik még Vick is, talán nem lenne gond ha….
Levetettem a melegítőt és a takarót felemelve lába környékén finoman bebújtam alá. Rob teste olyan jó meleg volt, hogy szinte az enyém is vágyakozni kezdett a forróság után. Érdeklődését ugyan már nem kellett felkeltenem, de tudtam, hogy ez nekem nekem szól, csak a reggelnek ezért mindent megtettem azért hogy az enyém legyen.  Sosem csináltam még ilyet… Régen a pornófilmekben kifejezetten visszataszítónak találtam az orális szexet, ha nő csinálta… és akkor megfogadtam, hogy ez olyan megalázó dolog, amiben én sosem veszek majd részt. Viszont most nem hagyott nyugodni a kisördög, hogy ezzel is örömet szerezhetek neki, ráadásul izgatta a fantáziám, hogy vajon milyen érzés lehet? Rob már csinálta nekem és én annyira élveztem, hogy… Szeretném neki visszaadni… csak nem lehet olyan borzalmas… De azt sem tudom, hogy kell jól csinálni.
Először csak óvatosan megcsókoltam belsőcombját, majd egyre merészebb részekre tévedtem… Rob egy kicsit megmozdult, minek hatására, majdnem előbb elértem célom, mint szerettem volna. Még egy kicsit elidőztem hasa környékén, éreztem ahogy izmai összehúzódnak szám érintése alatt. Engem is felizgatott az érzés, hogy én irányítok. Lassacskán szinte elzsibbadt az agyam a rám törő vágyakozástól és mire észbe kaptam, ajkam Rob legérzékenyebb pontjára tévedt. Apró csókokkal borítottam, miközben kezemmel csípőjén karistoltam és éreztem ahogy a forróság egyre csak nő körülöttem. Rob szuszogása egyre rendszertelenebbé vált és pulzáló vére jelezte,  jó úton járok. Most már teljes mértékben akartam, csak az volt a lényeg számomra, hogy neki jó legyen. Nyelvem hegyével megízleltem az érzékeny bőrréteget, majd egyre tovább és tovább merészkedtem. Olyan volt, mint a szex. Egyből ráéreztem mikor és mit kell tennem, és tettem egyáltalán nem volt szörnyű, sem olyan megalázó, mint ahogy azt a filmekben látni. Egyszerűen olyan volt, mint a szeretkezés bármely azon pillanata amikor örömet akarsz okozni a másiknak.
Hirtelen friss levegő támadt körülöttem és karok siklottak az enyémekre. Rob férfias nyögése keveredett nevemmel, és én extázisba kerültem. Hirtelen a csuklómra tapadt kezek feljebb rántottak és Rob szenvedélytől izzó tekintete a végletekig perzselt. Kihasználva meztelenségem és izzó testem, azonnal egyesültem vele, mielőtt felfoghatta volna mi történik. nyögései egyre hangosabbá váltak, mellem pedig szája birtokába került. Hamarosan én magam is felsikoltottam, ugyan én voltam felül, enyém volt az irányítás, különleges mozdulatai mégis olyan pontokat érintettek, melyektől hamarosan  elöntött a beteljesülés és Robbal együtt ünnepeltük ezt a gyönyörű reggelt, egymásra borultan pihegve, csókolva és simogatva egymást.  Ezt jobban élveztem, mint bármilyen királyi reggelit….

16 megjegyzés:

  1. ohhh igen!:D hallod husi ez tényleg nagyon szépre sikeredett :D mmint nem olyan undorító mint néhány másiknál, amikor a soft pornó mögé keveredik már az író, ez tényleg nagyon érzelmes volt, és tiszzta. Kíváncsi lettem volna, egy visszavágásra, azért :D
    DE az eleje is tetszett, megjegyzem ez a Shane-Tom vonal kezd kissé ellaposodni :D valamivel felkellene dobni, :D és kérnék még egy sulis sexet, meg egy veszekedőset meg egy féltékenykedőset :D najó aszem ez nem a gossip girl, és különben is előbb kellett volna írnom XD
    de csak hogy tudd,e z annyira bejött hogy (ki is ment XD) rávettél a komolásra. MEGINT :D
    láááv mucc
    B.

    VálaszTörlés
  2. jah a sulis meg többi sexes, az robstenre vonatkozik ám XD

    VálaszTörlés
  3. Rob azt hiszem most döbbent rá,milyen szuper dolog is az együttélés!Egy szenvedélyes,szerelmes Kris ébresztésnél nincs boldogítóbb!És a leggyönyörűbb az egészben,ahogy kris érzelmeit,gondolatatit átélhettük!/Remélem nem ugrasz sokat időben,és hagyod Robot is kibontakozni!/ Thalia ,ha ilyeneket írsz,ne hagyj minket túl sokáig folytatás nélkül,mert függő fejünknek fájdalmas elvonási tünetei lesznek....

    VálaszTörlés
  4. Mindkettőtöknek ♥♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  5. Hát ez nagyon kis érzelmesre sikeredett...Jó hogy beleláthattunk egy kicsit Kris gondolataiba és átérezhetttük az érzéseit..A reggeli ébresztő hibátlan volt,még hogy kezdenek ellaposodni az ilyesfajta jeleneteid!?Látod ismét bebizonyosodott,hogy mindíg tudsz valami újjal szolgálni ezen a vonalon is.Nagyon jól sikerült kis fejezet lett,ami csak még elviselhetetlenebbé teszi a várakozással töltött időt.. :) Zeno utolsó mondatával pedig egy az egyben egyet értek,én sem írhatnék mást....

    VálaszTörlés
  6. Ez egyszerűen csodás volt:)
    Nagyon tetszett, az egésznek olyan jó volt a hangulata. Annyira aranyosak együtt:)
    Ez a sulis sex dolog amit Brianna írt engem is érdekelne:) minél nagyobb a lebukás esélye annál jobb:) xD
    Nagyon várom a következőt:)
    Puszi: Katta

    VálaszTörlés
  7. vááá, pazar ébresztő volt! Ezekután tuti Rob sem bánja egy picurkát sem az együttélést. Követekező reggeli ébresztés lehet fordított....az is jöhet.
    Ja és sulisex na az meg főleg!!!
    Na megint átmentem pöti perverzbe....bocsesz..
    De ilyen fejik után, ez pont így jó, ahogy volt.
    Alig várom a kövit, siess vele!
    arwen

    VálaszTörlés
  8. Szia! Ez aztán az ébresztő! Nagyon érzelmesen írtad meg, tetszett h Kris annyira örömöt akar szerezni Robnak h amit régen el sem tudott volna képzelni most megteszi.Nagyon jól "átérzem" h imádják egymást. Akarom írni átjön az átérzem helyett. Remélem érted,kicsit túl komplikáltam.

    VálaszTörlés
  9. Szia! Minden férfi ilyen ébresztőt szeretne a szerelmétől!:) Annyira tetszik Kris karakterének alakulása. A történeted elején egy félénk lányt ismerhettünk meg, aki nem hitt a saját adottságainak. De elég volt egy szerelem, s teljesen megváltozott, szinte kivirágzott, egy igazi szerelmes nő lett. Az a nő lett, aki képes mindent megadni a szerelmének, s itt jőn közbe a szex, ami tükrözi, hogy egyre jobban szereti, s képes még érte az orális szexet is kipróbálni. Szerintem nagyon is jól leírtad, hogy egy olyan nőnek, aki ezt a műveletet megalázónak talált, a szeretett férfiért megteszi, s még élvezi is.
    Na elég a fecsegésből, nagyon várom a folytatást, s kíváncsi vagyok, hogy az általunk írt lehetőségek közül mit választasz.

    VálaszTörlés
  10. Szia :)

    Na végre itt a várva várt fejezet :D
    1. A Tom-Shane vuvvnak én is nagyon örülnék. Emlékszel? Írtam egyszer komiban hogy jó lenne egy Tob szemszög :D kíváncsi vagyok, hogy te milyennek képzeled őt, valamint mindannyian kíváncsiak vagyunk a drága fantáziájára, azokra a fogadásokra, és hogy mit tud :P:P

    2. Nagyon nagyon jó volt ahogy leírtad mikre gondolt Kris. Szerintem minden lány, na jó... majdnem minden lány aki ezen átesik, hasonlóan érez, és aggódik h elkúr valamit, vagy hogy milyen lesz a másik félnek, és örültem, hogy 1. képes volt megtenni ezt robciért
    2. nem vitted túlzásba.
    Légyszi légyszi minél előbb hozz nekünk frisst :)
    Puszi (L)(K)

    VálaszTörlés
  11. sziaa!
    ez a Tom szemszög jó ötletnek tűnik,sokat tud az a srác míg mi Robékkal foglalkozunk :P
    jóvolt,ha nekem lenne ilyen fantáziám.... :$
    lécci mielőbb frisst :)
    ninaa.=)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon de nagyon de nagyon!!! finom volt ez a rész :)
    Nagyon tetszett, ahogy leírtad, Bella minden gondolatát. Robról, a kapcsolatukról, Shannel és Maddievel való kapcsolatárról, na meg persze a kis magánakciójáról is :P
    Annyira tetszett az a rész, mikor azon gondolkozott, hogy hogyan ébressze fel Robot.
    Szerintem jól választott, és Robnak is nagyon tetszett ez az új ébresztési mód ;)
    ezt most csak súgom, hogy mások meg ne hallják :P ( és azzal az sms-sel mi van? MIVANMIVAN???)XD
    Puszi(L)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Hát ez nagyon jó feji lett!:D:D:D
    Édes volt Kris hogy már 6-kor elkezdett reggelit csinálni mindenkinek, akis konyhatündér:D.És a reggeli ébresztés:DxD.Szegény Krisnek sokat kell pótolnia.Én is várok már egy kis sulis részt.Nekem is tetszett még hogy beszélt a hármuk barátságáról.

    Puszi:Krisztina

    Puszi:Kriyztina

    VálaszTörlés
  14. JAAAAAJ DRÁGÁM ♥♥ hát tényleg nem tartott két hétnél tovább *.* olyan édes volt ez a fejezet!! ♥ nagyon...:)
    IMÁDTAM!
    szeretlek ♥

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Az előző fejezetban érdekes gondolatokat vetettél fel....
    Sokszor én is elmélázok azon, hogy a ragszkodásom nem terhelő e a másik fél számára!?
    És igen, a vége általában az, hogy tulbonyolitom a dolgokat.
    Összeköltözés! Erről egyenlőre csak álmodozom.

    VálaszTörlés
  16. jajjj ez nagyon nagyon nagyon jó lett.......................imáádom<3:X:X:X:X:X
    miikor lesz friss??????;;)

    VálaszTörlés