2011. március 18., péntek

Ide írok, mert chatben úgyis eltűnik.

Csajok tényleg bocs. Bri miatt is meg magam miatt is kibuktam, mert teljesen igaza van abban, hogy itt van x olvasó meg x rendszeres olvasó és akkor szinte semmi megnyilvánulás. Már másfél hete nem volt friss, és Kircsin meg persze Brin kívül nem úgy tűnt, hogy bárkinek is hiányozna. Tudom én hogy nem könnyű az ember kedvére tenni, mert ha mindenki a chatben kérdezgetné hogy mivan, akkor rossz érzés lenne azt mondani, hogy "hát ma mg nem",de ha meg senki nem kérdezi, akkor úgy vagyok vele, hogy oké még ráér, vagy hogy úgyis tök mindegy. A másik a komik... Bri most írt egy 10 oldalas részt ingyen, az ingyent arra értem, hogy én ugye kértem ehhez 100 Fb követést, 200 ezer látogatottságot, és 150 rsz olvasót, ő viszont belelendült és bumm 10 oldal. Ahhoz képest meg kapott 13-14 komit, mikor van 16x rsz olvasója plusz még kitudja mennyi. Jó ezt ő is leírtam már, nem fejtem ki bővebben. Én is csináltam már komihatárt, ami általában bevált, de aztán levettem, hogy ne legyek követelőző, egyből felére csökkent a komik száma. Szóval ha kérünk az a baj, ha nem akkor meg írtok :D Tisztelet a kivételnek! Mindenkinek meg kell érteni, hogy itt nem a komik számán megy a versengés, egyszerűen csak mivel nektek írunk, a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak, és amikor kiírtam múltkor, hogy a kövi rész jön is ha meg van 20 komi, olyan aranyosak voltatok, hogy egyből adtatok 23-at. Utána viszont amikor meg volt a kövi rész arra már csak 6 jött, és amikor a 3. rész arra is csak 12.... Tudom, hogy későn voltak a fejezetek konkrétan éjfél után  hajnali egy körül, amikor már az ember elolvassa és bevágódik az ágyba. Ezzel nincs is gond. De azóta már másfél hét eltelt.
Nem azért kérjük a komit, hogy csak gyűljön, és nem is azért hogy "magunkat dicsértessük" ahogy ezt anno valami chates okoska benyögte, hanem mert Nektek írunk és nem magunknak.
Na ennyi lett volna. Lehet hisztinek mondani vagy bárminek, de nem az. Egyszerűen csak őszinték vagyunk veletek és nem valami hülye álszöveggel vagy nem tudom mivel próbálunk rátok hatni, hanem azzal amit gondolunk. :) Friss hétvégén.