2010. október 18., hétfő

Izé kis bejegyzésecske

Ígérem lassan azért beszélgetni is fognak XDXD

Nah kijavítottam a hibákat, legalábbis amit észrevettem, akadt benne bőven, bár volt egy amin nagyon nevettem, remélem ti is odahaza XD
Ez a: "őrölten csókolt" :D :D Hogyan Rob? Te olyat is tudsz? :D
- Akinek van ötlete, hogy ezt hogy lehet kivitelezni, vagy esetleg tapasztalt már ilyet az kérjük írja meg email címünkre a tv2@.... XD Vagy a Hustler.com-ra XD :DAz még témába vágóbb :D -

Kitettem egy szavazást is, mert érdekel a véleményeket. Tudjátok, hogy komifüggő vagyok sosem tagadtam, de ugyanakkor azt sem akarom, hogy a határ miatt megutáljatok, ezért légyszi nézzétek meg a szavazást, mert majd a végeredmény szerint alakítom a dolgokat.

35. Rész




35. Rész




Nem is emlékszem, hogy került le róla a takaró, de azt hiszem én tettem. Egy szál alsóban feküdt alattam, de ez csak még jobban begerjesztett. Keze ismét fenekem markolta, és csípőm is folyamatosan mozgásban volt, ezzel ingerelve férfiasságát. Most nem voltunk olyan türelmesek, mint a kertben. Nálam volt a gyeplő és ezt ki is használtam. Tapasztalatlanságom nem szabott gátat semminek, úgy tűnik az érzékiség minden nőben kódolva van. Pontosan tudtam mit kell csinálnom és főleg, hogy hogyan. Végigcsókoltam nyakát, és fogaimmal fülcimpáját is érzékien meghúztam. Láttam, ahogy apró libabőrök jelennek meg bőrén szám nyomán. Tudtam mit érez, én ugyanígy érezem magam.
Kezével végigsimított hátamon és közben beférkőzött felsőm alá. Én nyakáról átcsusszantam mellkasára és olyan lágyan csókoltam amennyire csak a nagy izgatottságban képes voltam rá. Csípője megemelkedett én pedig alig hallhatóan felnyögtem. Meglepődtem saját hangomtól, de túlságosan elfoglalt voltam kényeztetésével ahhoz, hogy szégyenkezzek miatta. Egyik kezével még mindig hátam simította, másikkal azonban combomon körözött.
Visszatértem arcához és megcsókoltam, de egy kicsit játszadoztam vele, nem akartam ilyen könnyen hagyni magam. Kezem közben lejjebb tévedt, de szinte még a hasa aljához sem értem, amikor hátamra fordított. Olyan gyors volt mozdulata, hogy mire feleszméltem már lábam között feküdt és ő csókolt engem. Combom szorosabbra zártam csípője körül, a bokszer vékony anyaga sejtette izgalmát és ez engem csak tovább hergelt.
Alsó ajkam enyhén fogai közé vette és ezzel együtt csípőm újra megemelkedett és az övének feszült.
Rob szájával már mellemnél járt, keze a spagetti pántom húzogatta, majd engedélykérően nézett fel rám, a pár órával ezelőtti akciónk nyomán. Egy pillanatig gondolkoztam, majd engedtem a kísértésnek. Úgy döntöttem ha mindent nem is, de ennyit igazán engedhetek. Én kis kegyes, holott olyannyira vágytam a folytatásra, hogy ha kicsit tapasztaltabb lettem volna már rég meztelenül feküdtem volna alatta.
Lassan lecsúsztatta vállamról a pántokat, és testem enyhén megemelve megszabadított felsőmtől. Egy pillanatra megállt, és felkönyökölve végignézett csupasz felsőtestemen.
A szeme szinte csillogott, de én mégis elpirultam. Eddig annyira elvoltam foglalva azzal amit csináltunk, hogy eszembe sem jutott, hogy mi van ha ruha nélkül nem is tetszem neki.
Mi van ha túl vékonynak talál, vagy ha a nagyobb mellű nőkre bukik. Elfordítottam a fejem, hogy ne kelljen szemébe néznem, de ő azonnal arcom után kapott és mielőtt belekezdhettem volna a kétségbeejtő önmarcangolásba újra maga felé fordított és megcsókolt, de olyan szenvedéllyel, hogy egy percre azt is elfelejtettem miért is kellene furcsán éreznem magam.
-         Gyönyörű vagy- lehelte szám szegletébe, és azonnal visszahelyezte ajkát enyémre.
Elmosolyodtam és a gombóc mely toromban keletkezett megszűnt létezni.
Őrült csókja közben kezével felfedezőútra indult mellemen és célt érve,hüvelykujja körkörösen simított végig mellem középpontján.
Levegőt után kapva szakadtam el ajkaitól, de úgy tűnt neki a lég hiány mit sem számít.
Szájával felváltva hüvelykujját, újabb nyögéseket csalt ki belőlem. Csípőm lassan irányíthatatlanul követte élvezetem minden hullámát, és ezzel együtt Rob ágyéka is egyre forróbb lett, levegővétele pedig egyre szaporább.
Az egyik heves mozdulatomnál, fogait gyengéden végighúzta mellem legérzékenyebb pontján, majd nyelvével körkörösen olyan mozdulatokat tett, hogy egyszerűen nem bírtam magammal.
Lapockájába csimpaszkodva vissza irányítottam száját az enyémre, miközben csípőm egyre vadabbul simult az övéhez, annyira, hogy már Rob sem bírta tovább.
Kezét a fejem mellett összekulcsolta enyémmel, majd lökésszerű mozdulatokkal ostromolta ágyékomat. Átvettem ritmusát és éreztem ahogy szinte meggyullad a testem.
-         Nem lenne jobb ezt ruha nélkül csinálni?- kérdezte Rob rekedt hangon valahonnan a fülem mellől.
-         Arra még nem állok készen- mondtam szinte pánik szerűen, de közben a mozgást nem bírtam abbahagyni. Számítottam haragjára, de meglepődtem reakcióján.
-         Semmi baj, türelmes vagyok, és ami az illeti így is megőrjítesz.- hangja szinte remeget az erőlködéstől, hogy ezt végigtudja mondani, miközben még mindig engem ostromolt.
Ennél tökéletesebb válaszra nem is számíthattam, egy pillanatra még a szemem is könnybe lábadt, a következő pillanatban pedig már őt csókoltam szenvedélyesen.
Kihasználva gyengeségét ránehezedve testére hanyatt fordítottam, így ismét én kerültem felülre. Úgy döntöttem mindent beleadok, ami csak a női ösztönökből kitelik.
Nem bánta a helyzetváltoztatást, de azért belenyögött a váratlan fordulatba. Kezével az ágynak támaszkodva feljebb húzta magát  és ezzel együtt engem is, félig ülő helyzetbe. Fejünk szinte egy magasságba került így ő is jobban hozzám fért. Ez így még izgatóbb volt, mint az előbb. Hastáncosokat megszégyenítő mozgással indítottam útnak csípőm, Rob pedig fenekem alá nyúlva még erősebben vont magához minden egyes lökésnél. Kihasználta a póz adta lehetőségeket és egy időre visszatért mellem kényeztetéséhez, de mozgásom szinte őrjítően hevessé vált, így ő sem bírta tovább.
Az érzés mely alsó pontomból indulva egész testem átjárta leírhatatlan volt. Eddig a szó: orgazmus, csak egy szó volt a többi közül, de most hirtelen szótáram elejére ugrott. Arcom Rob vállába temettem, míg az ő feje hajamba fúródott, próbáltam magamban tartani élvezetem csúcspontját, de lehetetlen volt. Sikolyom csak Rob válla tudta tompítani, de eközben Rob két nagyobb lökéssel hosszabbítva az élvezetet maga is átélte az orgazmus csodáját és férfias hangja nyakamnál tört elő.
Még mindig szorított, ahogy én is őt. Combom remegett, csípője pedig enyhén mozdult még párat. Ahogy újra levegőt bírtunk venni, ránéztem és szeme mosolygósan csillogott.
Lágyan megcsókoltam, majd visszahajtottam vállára fejem, hogy tovább pihegjek.
Rob egy kicsit lejjebb csúszott, hogy feje a párnára érjen. Én azonban nem voltam képes, ― vagy inkább hajlandó― mozdulni. Úgy tűnt ez őt egyáltalán nem zavarta. Megfogta a takarót és magunkra húzta. Egyik kezét átkulcsolta derekamon, a másikkal pedig hajam simogatta lágyan egészen addig, míg végül mindkettőnket elsodort az álom.