2010. december 1., szerda

:)

A koleszosok közül többen írták, hogy csak hétvégén tudnakfrisst olvasni, viszont a telefonjukon van FB.  Már pár embernek, aki jelezte ezt az igényt elküldtem üzenetben az aktuális friss fejezetet. Ha van erre még kérelem akkor ezt is megtehetitek az oldal FB oldalán, csak dobjatok egy üzit.

60. Rész




60. Rész



A film érdekes volt, nagyon megérintett. Közben többször Rob arcára pillantottam, mert attól féltem, hogy túl romantikus neki ez a téma, főleg hogy a történet egy lány szemszögéből volt elmesélve, de arca nem tükrözött sem unalmat, sem csalódottságot.
- Egy kicsit olyan, mint te…- mondta elgondolkodva.
- Igen, pontosan annyira ügyetlen…- nevettem el magam.
- Na igen… Van benne valami, de a gondolkodásmódotokban is van valami közös.
- Nagyon tetszett ez a film, az őszinte és igaz szerelemről szólt, ami minden akadályt leküzd, ahol mindkét fél hajlandó feladni az elveit és akár az életét is a másikért.
- És Edward, hogy tetszett?
- Olyan az alkata, mint a tiéd, de te finom meleg vagy. – mondtam és még jobban bevackoltam magam az ölébe.
- Na igen, tényleg csak ennyi a különbség kettőnk között- mondta Rob fintorogva.
- Nem hiányoznak a szuperképességek, ha erre gondoltál… Inkább választanám az átlagos, és átlag felett helyes ember barátomat, mint egy átlagfeletti vámpírt, aki minden percben szenvedhetne mellettem a szomjúság miatt.
- Átlag felett helyes?- nevetett Rob és megcsókolt. – Nem vagy te egy kicsit elfogult?
- Egyáltalán nem! Mondtam, jobban hasonlítunk a Twilight beli párra, mint gondolnád. – mondtam mosolyogva, egy apró grimasszal.
- Igen, pont annyira nem látod magad tisztán, mint Bella.- mondta Rob, közben őszintén a szemembe nézve, amitől elpirultam.
- Igen, a pirulás is stimmel. – tette még hozzá nevetve.
- Te pedig sokkal bölcsebb vagy a korodnál.- mondtam mosolyogva.
- De ez nem attól van, hogy több száz éves vagyok, hanem talán a művészvéna meg persze az, hogy korán elvesztettem a családom.
Tudtam, hogy igaza van, nem is mondtam erre semmit, csak gyengéden megcsókoltam a nyakát.
-         Mit szeretnél most csinálni?- kérdezte és felállt, hogy kinyújtóztassa végtagjait.
- Még egy kicsit a film hatása alatt vagyok. te mit szeretnél csinálni?
-         Szeretnék lefürödni és kicsit el is fáradtam. Délelőtt munka, aztán a váratlan bál…
-         Igen, azon nem csodálkozom. Akkor menjünk fel. Amíg fürdesz beköszönök a testvérednek.
Kikapcsoltuk a Dvd-t és az emeletre indultunk. Rob szobája előtt lekanyarodtam jobbra, és benyitottam Vickhez. Már aludt, így csak odalopakodtam hozzá, hogy puszit nyomjak arcára.
Rob szobájába indultam, de üres volt, ezek szerint Rob már a zuhany alatt van. Nekem i le kell majd zuhanyoznom… Előbujt belőlem a kisördög… Próbáltam nem törődni szégyenlősségemmel és benyitottam a fürdőbe. Rob meztelen testének látványa az üvegfalon keresztül is felébresztette vágyaimat. észrevétlenül levetkőztem és a zuhanykabin ajtajához lopakodtam. Rob háttal állva tusolt, talán azt sem vette észre, amikor elhúztam az ajtót. Ámulva bámultam gyönyörű, férfias testét, formás fenekét, és hosszú lábait. Imádtam a lábait. Sikerült mögé kerülnöm, és ugyanazzal a lendülettel még az ajtót is visszahúzni. Eddig észre sem vettem milyen nagy ez a zuhanyfülke. A víz már az én testem is végigsöpörte, talán egy kicsit langyosabb volt, mint amilyennel én szoktam fürödni. Kezem lassan felemeltem és végigsimítottam lapockáján.  Bőre vizes volt, puha és férfi létére nagyon is ápolt és selymes. Váratlan érintésem hatására teste enyhén megugrott, majd olyan hirtelen fordult meg, hogy mellem mellkasát súrolta. Az első reakciója egy meglepett mosoly volt, aztán szemei éhes romantikával szántották végig meztelen testem. Élveztem pillantását, kezem nyaka köré kulcsoltam és megcsókoltam. Először csak játszadoztunk egymás szájával, de ez a játék kegyetlen volt és őrjítő. Aztán lágyan átcsúsztatta nyelvét és egy teljesen más fajta játék vette kezdetét. Csókja lassú volt, mégis tele szenvedéllyel és vággyal. Kezem a fenekére csúsztattam majd, onnan fokozatosan vissza a hasa irányába. Amikor tenyeremben éreztem férfiasságát csókja egy pillanatra abbamaradt, majd amikor nyelve újra megindult, olyan heves csókban forrtunk össze, hogy féltettem a körülöttünk elterülő üvegfelületet.
Kezei átvették az irányítást testem felett, és hamarosan azon kaptam magam, hogy belenyögök csókunkba. Egyáltalán nem zavartatta magát, csak hogy fogalma sem volt arról, hogy már szinte testének vizes látványa is elérte a célt, vágyaim küszöbét.
Lábam megemeltem és a csípője köré fontam. velem együtt mozdult, mintha ugyanazt akartuk volna mindketten. Másik lábam alá nyúlt és felemelve az üvegnek döntött, ismét reménykedni kezdtem törhetetlenségében. A csillogó felület nem volt hideg, kellemes átjárta a langyos víz, amely testünket is beborította.
Ahogy megéreztem nekem feszülő testét, szinte felsikítottam. Olyan régóta vártam már ezt az érzést, mintha évek teltek volna el utolsó együttlétünk óta. Rob kutatva nézte arcom, de amikor megnyugtattam sikolyom miértjéről befejezte az aggodalmaskodást és teste hullámozni kezdett. Szemeim csukva voltak, annyira élveztem minden mozdulatát.
Amikor erőt vettem magamon, és kinyitottam, Rob arca olyan közel volt, hogy nem bírtam ki, hogy meg ne csókoljam. Vállán megtámaszkodva magam is segítettem mozgásunk, amitől csak még magasabbra szárnyalt a feszítő érzés. Csípőmmel néha vízszintesen is kitértem pár ritmus erejéig, és ezzel az őrületbe kergettem őt.
Ajkai mellemre tévedtek én pedig éreztem, hogy már nagyon közel a vég.
-         Tegyél le!- súgtam fülébe, de úgy tűnt nem hallotta.
-         - Kérlek tegyél le súgtam újra- mire rám nézett. Tekintete kérdő volt, ugyanakkor fájdalmas is a megszakítás miatt tudtam, hogy már nála is közel a cél.
Ahogy kicsúszott belőlem felnyögtem, mert bár az én kérésem volt, mégis váratlanul ért ez az üresség. Láttam tekintetét, ahogy megfordultam és az üveglapnak támaszkodva kezeimmel csábítóan rámosolyogtam.
Azonnal megértette, hogy nem megszakítani, csak nyújtani akartam a pillanatot, és egyre újabb és újabb pózokat kipróbálni.
Nem kapkodott, mint ahogy más férfi tette volna ebben a helyzetben. Mögém állt, de először lágyan végig simított hátam vonalán le, egészen a combomig. Kérőn tekintettem rá, mire egyből cselekedett. Mozgása finom volt és gyengéd, majd az én kívánságommal lett egyre gyorsabb és erősebb. Kezei derekamra kulcsolódtak és én a sóhajaim által egyre párásabb üveget szemlélve merültem az érzések hullámaiban. Hamarosan nyögéseim egyre hangosabbak voltak, szinte visszhangot verve a csempékkel kirakott fürdőben, de most semmi sem számított.
Váratlanul kicsúszott belőle, és mire fájdalmas tekintetem rá emelhettem volna, már az ölébe is húzott. Ő ült, míg én az ölében azonnal megtalálva a helyem nem késlekedtem. Szemei csillogtak, de a vágy köde szinte elvakította tekintetét. Én sem merülhetem el sokáig pillantásában, mert minden mozgással egyre közelebb jutattam magunkat a beteljesüléshez, amelyet már lehetetlen volt tovább késleltetni, felért volna egy emberi kínzással.
Testem megremegett, ahogy az övé is alattam, a fejem először hosszú másodpercekre hátrafeszült, míg minden görcs és remegés „kínzó” hulláma elhagyta testem, majd erőtlenül Rob vállára hanyatlott. Rob ugyanezt élte át, derekamon nyugvó keze enyhén belemart bőrömbe, de cseppet sem fájdalmasan, inkább csak annyira, hogy ezzel is tovább fokozza élvezetem. A víz még mindig lágyan permetezte fáradt testünk, Rob hátam simogatta, én pedig pihegve egy-egy csókot loptam nyakára…