2010. szeptember 19., vasárnap

25. Rész



25. Rész



Nem az ismert dallam csendült fel, ez egy másik szám volt, de már az első akkordoknál tudtam, hogy nem okoz csalódást. Ismét lassan kezdődött, Rob többször is rám nézett, amitől én fülig pirultam, az ő hangja meg elcsuklott, de csak egy pillanatra, aztán énekelt tovább, mintha nem történt volna semmi. A dal hirtelen gyorsabb ütemre váltott, és olyan pörgős lett, hogy azt hittem kigyullad a fiúk gitárja. Óhatatlanul is elnevettem magam, a fejem és a lábam ritmusra mozgott. Szépen fokozatosan lelassult a dal és ismét magával ragadott a lágy zene. Szinte észre se vettem, mikor hagyták abba az éneklést, mert mire újra észbe kaptam a fiúk már vissza is ültek az asztalhoz és egy másik zenekar kezdett játszani.
-         Na ez a szám is tetszett? Neked énekeltük ám!- kacsinott Sam.
-         Nagyon tetszett! Hogy tudtok ilyen szöveget kitalálni és ilyen zenét írni hozzá?
-         A szöveget általában Rob írja, a zenéhez meg mindannyian adunk hozzá egy keveset.
-         Hát, gratulálok! Ti még sokra fogjátok vinni az tuti!
-         Jaj, nem azért csináljuk, csak egyszerűen szeretünk zenélni.
-         Nah még italt valaki?
-         Nem, én nem kérek semmit köszönöm!- mondtam gyorsan.
-         Hát mi még ihatunk egy kör erőset aztán nyomás a parkett!
-         Mindjárt jövünk kiscsaj aztán készítsd a patákat, mert ma jól megtáncoltatunk!- kiáltotta Bobby menet közben.
Elnevettem magam. Tudtam, hogy koránt sem ittam eleget ahhoz, hogy feloldódjak, de nem akartam emiatt hisztizni. Van kedvem táncolni és ha itallal megy, ital nélkül is mennie kell.
Hamarosan visszajöttek, így nem tudtam tovább győzködni magam. Már a pultnál lehúzták a feleseket, így egyből mehettünk is táncolni. Sam megfogta a kezem és ellentmondást nem tűrően felhúzott a székről. Megadva magam vele tartottam. Bobby a szomszéd asztaltól kért fel valakit, Marcus szólóban táncolt, Robot pedig kiszemelte magának egy lány.
Tényleg jó volt táncolni, nem hiányzott semmi. A zene jó volt és a testem reflexszerűen átvette a ritmust. Sam nagyon jól táncolt, közben a többi fiúra néztem, Bobby láthatóan éppen azon volt, hogy a partnere fenekének méretét mérje le kezével, Marcus pedig szinte mindenkivel táncolt, aki az útjába került. Rob kicsit szorult helyzetben volt, mivel az a lány, aki hozzá csapódott, olyan volt, mint egy pióca. Simult és dörgölőzött, nyújtogatta a nyakát, hogy Rob megcsókolja. Kicsit mérges lettem, de mivel tudtam, hogy semmi közöm hozzá, nem tehettem semmit. Sam azonban tettre készebb volt nálam, ugyanis pillantásom követve Robra nézett és gyorsan felmérte a helyzetet.
-         Na Kris mit szólnál egy mentőakcióhoz?- nézett rám Sam nevetve, miközben fejével Rob és a pióca felé bökött.
-         Visszanéztem rájuk, a csaj épp erotikus táncot lejtett…
-         Benne vagyok! Nevettem Sam-re, aki egyből megfogta a kezem, és oldalazva, tánc közben Robék mellé osontunk, majd kedves párom egy ügyes és udvarias mozdulattal kicsit arrébb lökte a csajt, majd Robot közrefogtuk és így táncoltunk tovább.
Mondanom sem kell a Mr. mennyire meglepődött, a csaj meg milyen fejjel távozott környékünkről.
-         Köszi ez szép mentés volt!- nevetet ránk Rob, de nem hagyta abba a táncot.
-         Hát haver, ezt még kívülről is rossz volt nézni! Láttam, hogy benned is ment fel a pumpa rendesen!
-         Egyszerűen nem tudtam mit csináljak vele, mert nem akartam bunkó lenni. Már fájt a nyakam a folyamatos kitérőmanőverek miatt. Alig vártam, hogy vége legyen a számnak és leléphessek.
-         Na de most már itt vagyunk!
Nagyon jó kedvem támadt a kis mentőakciónktól, teljesen felszabadultan táncoltam.
Nagyon jó kedvem támadt a kis mentőakciónktól, teljesen felszabadultan táncoltam.
Vége lett a számnak és Sam magunkra hagyott minket, mert a pulthoz ment, hogy újabb italt kérjen. Robra néztem, hogy mit szeretne, de ahogy elkezdődött a szám, egyből táncolni kezdett velem, így nem volt több kérdésem.
Félig hozzá simultam, de csak mert vonzott az illata. Nem tudom, hogy mit használhat, de nagyon kellemes volt. Nagyon fel voltam pörögve, de nem akartam az előző csajhoz hasonlóan túl szexisen táncolni, mert nem akartam, hogy félre értse.
Távolabb léptem egy fél méterrel és csak azután fordultam, meg, hogy háttal táncoljak neki. Így véletlenül sem ért össze a testünk. Nagyon jól esett ilyen felszabadulnak lenni.
Váratlanul megéreztem egy hozzám simuló test meleg sugallatát és egy derekamra simuló kéz, enyhe szorítását.
Hátranéztem, és így Rob arca vészes közelségbe került enyémhez, ezért gyorsan visszafordultam, de a táncot egy percre sem hagytam abba.
Gondoltam mit veszthetek, ha tisztességes kereteken belül mozgok?
-         Nem bánod, ha kicsit, rákapcsolunk?- kérdeztem tőle nevetve.
-         Hogy mi?- hallottam fülem mellől döbbent hangját.
Válasz helyett úgy döntöttem megmutatom mire gondolok.