2011. április 7., csütörtök

Szia mindenki

Nah mivel nem csak titeket de még magamat is rendesen beparáztattam, hogy mi lesz most csináljuk azt, hogy megvártok 3 részt az új felállás szerint, és akkor megmondjátok, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor semmi gáz csak sztornózunk egyet, és ott folytatom ahol abbahagytam tehát vadszexes éjszaka reggelénél jó?

11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez szuper ötlet... várjunk meg 3 fejit és akk eldöntjük, h tetszik-e vagy sem. Nekem ez így megfelel, mert félek, hogy elveszti a varázsát a sztori, ha megölöd Robot vagy, ha túl fantasy jellegű lesz.
    Akk 3 rész múlva újra találkozunk!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Thalia,

    csatlakozom Kircsihez. Szerintem se túl jó, ha kinyírod Robot vagy nagyon átmegy a fantasztikumba. Számomra a sztorid varázsa éppen abban a "mindennapi" tanár-diák kapcsolatban van, amit kitaláltál. Szerintem ezt még nem aknáztad teljesen ki. Azt is egy kicsit hiányolom, hogy Kris rejtélyes sms-i megszüntek. Az a vonal is érdekes lett volna.
    Ez az ötlet is érdekes, hogy Rob azon gondolkozik, hogy feladja a tanári hivatását és a zenével lép tovább. Szóval látatlanban én inkább erre lennék kíváncsi, de nem akarok elöre ítélkezni megvárom mit alkotsz.

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet :D
    De sztem nem lesz rá szükség, mert biztosan ki találsz vmi jót :)Én bízom benned és sztem ezzel nem vagyok egyedül :D
    Mindenesetre nagyon várom a kövi fejit :)
    Puszi Kata :P

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Hát először is nagyon megijedtem mi történt Robbal, de kíváncsi lennék rá hogy folytatnád fantasyban(én nagyon szeretem, már mint a fantasykat). Én biztos, hogy elolvasom és elmondom a véleményem, de ahogy ismerlek azis jó lesz. Már alig várom.
    Szia!
    Ági

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én csak most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik. Minden nap feljövök, és megnézem van-e friss.
    Ez a 3 fejezetes dolog jó ötlet, mivel ahogy előttem már írta Vivi és Kircsi engem is főleg az egyszerűség, a tanár-diák kapcsolat ragadott meg igazán.
    Nem azt mondom, hogy a fantasy nem tetszik, csak meglepődtem. Szerintem sem kellene megölni Robot, hogy aztán visszatérjen valami fura lényként xD De ez csak az én szerény véleményem, még lehet, hogy valami jó fog kisülni belőle. És kérlek, siess a frissel, mert éjszakánként azon gondolkozok, hogy akkor most mi van Robbal (de komolyan):D

    VálaszTörlés
  6. Szia Thalia!
    Egyet értek az előttem "szólókkal". kíváncsi vagyok az alap sztorira, h mit hozol ki belőle, de nem zárkózom el a fantasy elől sem.
    Amúgy a "vadszexes éjszaka" folytatása is érdekelne ;) XD
    Üdv: Juci

    VálaszTörlés
  7. Szia Thalia!
    Én is csak csatlakozni tudok az előttem írokhoz nekem is nagyon tetszik ez a 3 fejezetes dolog de engem a tanár diák kapcsolaton kívül még az sms dolog is érdekelne hogy ki küldözgeti Kristen -nek
    De várom a friss részt akárhogyan is folytatod.

    VálaszTörlés
  8. Szia Thalia!
    Szerintem is jó ötlet. Engem is a történet egyszerűsége ragadott meg, de kíváncsian várom a folytatást.
    Szia

    VálaszTörlés
  9. Szia Thalia!
    Őszintén szólva pont azért szeretem ezt a törit,mert kris és Rob ilyen,a barátaikkal,a titkaikkal.Nekem kicsit fura ez a fantasy feeling!persze erre is szívesen elolvasom,mert jól írsz,de én inkább a vadszexes éjre,az ébredésükre,a megbeszélésükre,a közös kis titkos életükre,a kapcsolatukra a barátaikkal,a további bonyodalmakra,gyengédségre,szenvedélyre,esetleges közös zenélésükre.....lennék kíváncsi.
    szia Dona

    VálaszTörlés
  10. Szia Thali!!!
    Nem is tudom,mit írjak.Tetszik a felajánlás miszerint 3 rész után egyezkedhetünk a folytatásról.Igazából egyenlőre nagyon utálom az új vonalat!!!Ez a Robci élettelen teste...hát attól én kész vagyok,de megpróbálom túltenni magam a kezdeti sokkon és újult erővel várom a folytatást.Csak támaszd fel Robot,kérlek!!!!!!!Utána felőlem bármilyen irányba elmehetünk,hisz tudom hogy nem okozol csalódást nekünk,bármilyen műfajban is folytatod a törit!!!!!!Izgatottan várom mi lesz!!!! Puszika :)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Ehhez a történethez szerintem nem illik a fantazy. Ahhoz túlságosan evilági, ha érted, mire gondolok.
    Jó lenne ha feltámasztanád Robot, de nem szellemként. Krisnek létező valójában kell.

    VálaszTörlés