2010. november 5., péntek

50. Rész

Először muszáj leírnom egy párbeszédet ,
ami köztem és Brianna között zajlott le úgy egy órája.
 Nagyon vicces volt!

Szóval felhívott ,ami így nézett ki:
B: Szevasz Mit csinálsz?

T: Írok.
B: jah én is, vagyis majd fogok.
T: jah de én köhömöt írok.

B: jah én is. 
T: jah de én kádasat. 
B. Én is geciii XD 
* nagy vihogás*

T: jó de nem zuhanyzósat?!
B: Nem! Kádasat!
T: Bazz!
*még nagyobb vihogás* 
T: van is hozzá egy jó manipom.
B: nekem is! Ilyen EdBellás inkább. 
T: nekem is!

XDXDXDXD*röhögés*
B: de nekem kettő van.
T: nekem is. XD
B: az egyik amikor Bella a kád szélén ül, a másik mikor már benne.

T: Bazdmeg nekem is x)
*ez után 5 perc vihogás jött, aztán megnyugodtunk*

Szóval senki nem másolt senkiről, csak nagyon nagy véletlen :D:D







50. Rész


/Kristen szemszöge/


Könnyű álommentes éjszakám után az ébredés is édes volt.
Rob a hajam simogatta ezek szerint korábban ébredt, mint én. Szemem nem nyitottam ki azonnal, de csókot leheltem mellkasára, mire keze hajamról arcomra csúszott és ujjaival lágyan végigsimított ajkam vonalán.
Elmosolyodtam és kinyitottam szemem. Arca mosolygós volt és szinte ragyogott a reggeli napfényben. Hófehér fogai kivillantak , szinte hunyorgásra késztett.
-         Jó reggelt- mondta még mindig mosolyogva és én addig tornásztam magam felfelé míg végül apró csókot leheltem szájára.
Kihasználva közelségem magához húzott és most ő csókolt meg, de olyan érzékien, hogy legszívesebben újrajátszottam volna az este pillanatait.
-         Mennyi az idő?
-         Még csak reggel hét.
-         Hányra kell bemenned?
-         10-kor tartom az első órám, úgy hogy még ráérek. És neked hánytól vannak ma óráid?
-         Kilenctől, de miattad nagyon szívesen lemondok az elsőről.- mondtam szinte nevetve.
-         Ezt most elleneznem kellene ugye?- kérdezte csibészen.
-         A legkevésbé sem.- mondta és kezemmel végigsimítottam testén.
-         Mit is mondtál tegnap a közös fürdésről?- kérdezte miközben végigfuttatta ujjait tarkómtól egészen csípőm vonaláig.
-         Azt, hogy annak is eljön az ideje.- mondtam miközben végigsimítottam combja belső ívén, melytől összerezzent.
-         Megyek megcsinálom a fürdőt- mondta és egy utolsó csók után kimászott az ágyból.
Ajkam harapdáltam ahogy teljes meztelen valójában bevonult a fürdőbe. Nyújtóztam egy nagyot és arra gondoltam, hogy így utólag teljesen feleslegesen idegesítettem magam tegnap. Annyira tökéletes volt minden. Csak az kellett, hogy bízzak benne és magamban is.
Eszembe sem jutott, hogy esetleg megbántom titkolózásommal, de ezek után ilyen dolgokra is oda kell figyelem, mert boldognak szeretném őt tudni, és ha ő boldog én is az vagyok.
Gondoltam amíg ő a fürdőt készíti én fogat mosok, ezért kiszálltam az ágyból és valami megfelelő ruhanemű után kutattam. Benéztem a szekrénybe és találtam is egy inget, amely minden bizonnyal Robé volt. Annyira finom volt az illata… Eddig nem is tűnt fel, hogy Rob ennyivel magasabb nálam. Az ing combközépig ért, de ez így pont megfelelő volt.
Talán butaság felöltözni, de mégsem akartam pucéran mászkálni előtte… Azért az ember nem tud ilyen gyorsan megszabadulni a szégyenlősségtől, még akkor sem ha épp tegnap este….
Egyfolytában mosoly futott az arcomra akárhányszor azokra a pillanatokra gondoltam. Szinte újra éreztem, ahogy simogat, ahogy csókol, ahogy kényeztet…
Arcomhoz emeltem az inget és újra beszívtam édeskeserű illatát.
Beléptem a fürdőbe, a kádba már folyt a víz, és habos foltok mutatták, hogy nem akármilyen fürdőben lesz részem.
Tegnap annyira izgultam, hogy szinte rá sem tudtam csodálkozni eme gyönyörű helységre. A fürdő hatalmas volt. A zuhanyzókabin vagy négyszemélyes  a tér közepén meg egy hatalmas aranyozott kád állt, amely szinte csalogatta a betévedőt. A kád szélén dekorgyertyák sorakoztak, de ez nem akadályozott meg abban, hogy meggyújtsam őket.
Rob, aki úgy tűnik ugyanarra gondolt, mint én épp a fogát mosta. Mögé settenkedtem és átöleltem.
-         Van egy felesleges fogkeféd?- kérdeztem, mire odaadott egy gondosan előkészített halvány piros fogkefét.
A közös fogmosás inkább sikerül viccesre, mint romantikusra, ugyanis a tükörben folyton egymást néztük és mindenféle humoros figurát bedobtunk. A végén pedig persze jól összefogkrémeztük egymást.
Ahogy végeztünk Rob megtörölte az arcát és az enyémet majd lopott egy csókot miközben azon kezdett bosszankodni, hogy van némi különbség kettőnk öltözöttsége között.
-         Nagyon szexi vagy az ingemben, de számomra még csábítóbb amikor nélküle mutatkozol- mondta szexi mosollyal és máris a gombokkal kezdett babrálni.
Kezeim mellkasán pihentettem mindeközben és eszembe jutott, hogy van amit igen is jól csinálok és ezzel talán még jobban feltámaszthatom vágyát.
Amikor az utolsó gombom is kigombolta kicsit elpirultam, de visszafogtam minden takargatásra irányuló késztetést.
Éhes oroszlánként vizslatta meztelen testem és élveztem ahogy kitűntetett figyelmével.
Ha őt néztem, miközben engem nézett szépnek éreztem magam, ízig vérig nőnek.
-         Mit szólnál hozzá, ha megmasszíroználak?- kérdeztem csábosan…
-         Csak akkor ha én is megmasszírozhatlak…
-         Nem is tudtam, hogy te is értesz hozzá- nevettem rá.
-         Nem mondtam, hogy a válladat akarom megmasszírozni.- nevetett és kacsintott egyet, miközben a kád felé indultunk.
A borzongás már erre az egy mondatára is végigfutott testemen.
A vizet éppen idejében zártuk el, a hab is sűrű volt és hófehér. Rob már a kádban ült, amikor én még csak a kád szélénél jártam. Úgy gondoltam így kényelmesebben hozzáférek vállaihoz.



/Robert szemszöge/


Ahogy Kristen ujjai bőrömhöz értek egyből felkeltette vágyam, aztán amikor belemelegedett azt hittem ott helyben magamra rántom. Finom kis kezében akkora erő lapult, hogy szó szerint kényeztette testem minden mozdulatával. Kicsit fájt a nyakszírtem környéke, amit ő természetesen nem tudhatott, de mégis kitapogatta azt a területet. Addig ügyködött amíg kimasszírozta belőlem a csomót és ha lehet, még jobban éreztem magam.
Felé fordultam, egyik kezemmel fenekét másikkal combját fogva behúztam a vízbe.
Bőre borsózni kezdett, ezek szerint jó melegre sikerült a fürdő. Keze a víz alatt combomra siklott és én vissza fojtottam lélegzetem. Az ölembe helyezkedett szembe velem, testünk olyan szorosan simult össze, hogy kiszorítottunk magunk közül minden egyes vízcseppet.
Kezembe folyattam a tusfürdőt és nyakától elindulva végigsimítottam puha bőrén.
Kris ajkai enyhén szétnyíltak, annyira szexi volt, és érzéki, hogy nem bírtam sokáig összpontosítani feladatomra. Kezem a mellre siklott, ajka pedig mindenközben nyakam ostromolta. Imádtam ahogy finoman puhatolózva indult el állam alatt, miközben haja az arcom simogatta én pedig ujjaim közt tincsét csavargattam.
Kezei lejjebb tévedtek testemen, és megállapodtak legérzékenyebb pontomon. Hirtelen felkaptam fejem és szemébe néztem. Vágytól égő tekintete szinte megperzselt.
Kezem még mindig mellét kényeztette, de most nem bírtam tovább ellenállni a késztetésnek, hogy ajkammal ízlelhessem selyembőrét. Tapasztalatlanságához képest pontosan tudta, hogy mit és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy a végletekig az őrületbe kergessen. Nem akartam adósa maradni, és megkezdtem a beígért masszírozást.
Teste izzott és ez csak tovább növelte vágyam. Kristen enyhén megugrott ahogy kezem mozgásba lendült, de aztán olyan dolgokat kezdett művelni, hogy szinte nem bírtam tovább visszafogni magam. Keze és csípője egyszerre lendült, ajkai megtalálták enyémeket és olyan vadul csókoltuk egymást, hogy a testünk által felvert hullámok eloltották az egyik gyertyát.
Megfogta őt kényeztető kezem, és félretolta, majd teste megemelkedett .. A következő pillanatban felnyögtem.
A forróság mely ölemben támadt olyan váratlan volt, hogy nem bírtam kontrolálni hangom.
Csípője azonnal mozgásba lendült vérem pedig lüktetve száguldott testemben. Kristen teste csábítóan gyöngyözött a vízcseppektők és kezeim közt mozgó alakja gazella kecsességével párosulva olyan természetfeletti szépséggel ruházta fel szememben, hogy azt hittem egy másik univerzumba kerültem. Nem bírtam visszafogni hangom és élveztem ahogy nőies sikolyai minden rásegítő mozdulatomra egyre gyakrabban törnek elő belőle.
Addig nyújtottuk az élvezeteket mígnem a kielégülés pillanata szinte kegyelmező vég volt és hosszú percekig tartó gyönyört hozott magával.
Ez volt életem legszebb reggele és tudtam, hogy a mai nap folyamán nem tudok majd mosolygás nélkül szerelmemre tekinteni…
Vállamon pihegett, de én még nem hagytam el testét. Ennél közelebb nem is lehetnénk egymáshoz…
A ránk váró énekóra még oly távoliak tűnt, hogy ki is űztem a gondolatot fejemből.
Most még csak ketten voltunk, szerelemben és kielégülve… A víz lágyan ölelte körbe testünket, miközben mi egymás testét óvtuk sajátunkkal.





Kris ruhája

A csajokkal a chatben megpróbáltuk kiválasztani Kristen fehérneműjét, de végül nem tudtunk dönteni :D Felteszem a képeket, döntsétek el ti, hogy melyik illene hozzá legjobban :)




49. Rész





49. Rész


/Rob szemszöge/



Amióta hazaértem nem bírtam lenyugodni. Egyfolytában ő járt a fejemben, és egyszerre izgultam, aggódtam és mindemellett mégis boldognak éreztem magam.
Gondolkodtam, hogy mi mindennel kedveskedhetnék neki, ezért úgy döntöttem mindent megteszek ami csak eszembe jut. Áthúztam az ágyat, kitakarítottam a szobám és a lejátszóba betettem valami romantikus egyveleget amit a netről töltöttem le.
Annyi mindent nem tudtam még róla, mégsem kételkedtem egy percig sem abban, hogy nem sietjük el a dolgokat. És nem azért, mert férfi vagyok és vannak vágyaim, hanem azért, mert szeretem és ha ezt az éjszakát velem tölti, az talán azt jelenti, hogy ő is szeret engem.
A vacsorát úgy időzítettem, hogy pont elkészüljön amire megérkeznek. Késtek, de a sütőben hagytam a húst így talán nem hűl ki annyira. Gyorsan felfutottam, hogy lezuhanyozzak és átöltözzek. Amint végeztem hallottam ahogy a kocsi beáll a garázsba.
Olyan jó volt vele lenni… Nem is tudom hányszor csókoltam meg, de egyszerűen nem tudtam vele betelni. Úgy éreztem ha csak egy kis időre is, de miénk az egész világ. Egy olyan világ ahol csak ő létezik és én.
Amint rákérdeztem a késésre, tudtam, hogy valami olyat fog mondani ami kellemetlen neki.
Olyan könnyen elpirult és megfigyeltem, hogy mindig a vállamba fúrta arcát, amikor valami számára kínos dolgot szeretett volna mondani.
Nőgyógyásznál volt… Nagyon meglepődtem, erre egyáltalán nem számítottam. Készültem óvszerrel, bár rendkívül kényelmetlen dolognak találtam. Ennyit azonban igazán megtehet az ember azért, hogy lelkifurdalás nélkül kényeztethesse párját.
Erre ez a lány most meglep egy ilyennel. Sam… Sam eltudta érni nála, hogy ilyen kényes témáról beszéljenek, ráadásul még orvoshoz is elvitte… Ez mind az én dolgom lett volna.
Most már biztos, hogy valami nincs rendben és ezt szeretném Kristennel megbeszélni mielőtt végre egymáséi lehetünk. Szeretném ha önfeledten és gondtalanul szerethetném őt. Nem csak ma éjjel, hanem mindig.
-         Kristen… Csodálatos vagy.- mondtam és kényszerítettem, hogy rám nézzen. Arca még mindig a piros különböző árnyalataiban tetszelgett, de ez nem késztetett hátrálásra.
Én is készültem, nem kellett volna ezt tenned, de nagyon hálás vagyok érte.- mondtam és megcsókoltam. Ajka enyhén megremegett.
-         Értünk tettem.-súgta halkan majd folytatta a csókot.
-         Tudod… Én is szívesen elvittelek volna, ha tudom, hogy ez a szándékod… Úgy értem szeretném, ha melletted lehetnék… Az én barátnőm vagy nem Samé, persze hálás vagyok neki, mindenért.
-         Olyan, mintha  a bátyám lenne- mondta halkan.
-         Igen, nekem is- mosolyodtam el.
-         Felmenjünk?- kérdeztem óvatosan, mert úgy éreztem teljesen mindegy, hogy fent vagy lent beszélgetünk a lényeg, hogy együtt vagyunk.
-         Igen mehetünk-mondta és felkelt az ölemből. Máris hiányzott testének közelsége.
Lassan haladtunk, mert közben újra beszélgetni kezdtünk, de nem bírtam ki, hogy ezen a rövid kis úton meg ne fogjam kezét. Még sosem sétálhattunk így kéz a kézben. És azt hiszem nem is lesz rá túl sok alkalmunk…
A szobám ajtaját becsukva kicsit megnyugodtam. Olyan volt, mintha végre hazaértünk volna a saját kis magán zúgunkba.
- Nem bánod ha gyorsan lefürdök? Tudod… Nőgyógyász…
- Nem bánod ha csatlakozom hozzád?- kérdeztem inkább viccelődve, mint komolyan, mert nem reméltem, hogy igent mond rá.
- Lesz még rá alkalom- monda nevetve és én vele nevettem.
Amíg Kris zuhanyzik legalább előkészíthetem kicsit a terepet. Semmi extra, csak pár gyertya és lágy zene. Tényleg nem gondoltam volna, hogy van egy ennyire romantikus oldalam is.



/Kristen szemszöge/



Annyira izgatott voltam, hogy véletlenül a hideg vizet nyitottam meg a meleg helyett.
A fürdés gyorsan lezajlott utána azonban még volt némi teendőm.
Felhelyeztem a gyűrűt, majd kezet mostam és a tükörben kicsit igazítottam magamon.
Kivettem a dobozból a fehérneműt és próbáltam mindent a helyére illeszteni.
Remegő kezekkel nem volt egyszerű. Amint elkészültem, anélkül, hogy a tükörbe néztem volna nagy levegőt vettem és kinyitottam az ajtót.
 A látvány gyönyörű volt. A szoba homályba burkolózott a gyertyák fénye jótékony fénysugárral  ölelte körbe a szobát, az zene halkan aláfestette a hangulat meghittségét.
Rob az ablaknál állt, és a kertet szemlélte, de felfigyelt az ajtó nyílásra.




/Rob szemszöge/



Ahogy megfordultam elakadt a lélegzetem… A lány az ajtóban annyira gyönyörű volt, mint Afrodithé, olyan csábító, mint egy szirén, olyan ártatlan, mint egy angyal. A ruha mely testét fedte, lágyan simult bársony combjára, csipke hullt melle vonalára a legszebb mégis a szeme volt. Elvesztem tekintetében. Nem értem, hogy tudtam eddig nélküle létezni.
Lassan közelebb léptem hozzá és kisimítottam egy huncutul kacskaringózó tincset arcából.
Olyan gyönyörű volt és törékeny szinte nem mertem magamhoz ölelni.
-         Gyönyörű vagy…- mondtam, de hangom szinte elcsuklott.
Nem válaszolt, csak halványan elmosolyodott. Ahogy én őt, úgy ő engem nézett. Nem értettem miért talál olyan érdekesnek… Csak egy boxer volt rajtam, de az én látványom cseppet sem lehet olyan szívmelengető, mint nekem az övé.
Még mindig engem nézett és közben beharapta alsó ajkait. Közelebb léptem hozzá és lágyan megcsókoltam. Annyira más volt így… Mintha most csókolnám először, mintha legszebb álmaim válnának valóra egy tökéletes szépséggel, a nagy szerelemmel.
Feneke alá nyúltam és óvatosan felemeltem. Lábait derekam köré kulcsolta és csókunk közben végigsimított gerincem vonalán. Egyetlen érintésére borzongás futott végig testemen.
Az ágyhoz sétáltam és óvatosan leültem ezzel őt is az ölembe emelve.
-         Szeretnék neked elmondani valamit… - mondta alig hallhatóan.
-         Figyelek- mondtam, és bíztató csókot leheltem ajkaira, majd elhúzódtam, hogy szemébe nézhessek.
-         Én… még… nem voltam férfival…- mondta, majd elfordította tekintetét.
El sem tudom mondani, hogy mennyire boldoggá tett ezzel. Az is nagyon jó érzés, hogy én vagyok neki az első, bár tudom, hogy ez nagyobb felelősséggel jár, de érte mindenre képes vagyok! Boldogságom nagyobb része pedig abból fakadt, hogy végre megbízik bennem!
-         El sem tudod képzelni, hogy mennyire boldoggá tettél!- mondtam, és megcsókoltam.
-         De… Én ezt nem értem… Azt hittem…
-         Kristen én vagyok az első, és el sem tudod hinni, hogy ez mennyire jól esik, és valódi megtiszteltetés, ezen felül bízol bennem… Végre elmondtad és ez…
-         Én eddig is bíztam benned… Csak nem gondoltam, hogy te ennek örülni fogsz.. Azt hiszem egy kicsit szégyelltem magam miatta.
Hát persze, jellemző… Minden jót, amivel rendelkezik maga ellen fordít, pedig ha tudná, hogy mennyire…
-         Kristen… Én is elszerettem volna mondani neked valamit és azt hiszem ez a legmegfelelőbb alkalom. Tudod, még sosem találkoztam ilyen lánnyal, mint te. Az első pillanattól kezdve megbabonáztál és raboddá tettél. Te voltál az a lány, aki képes volt megváltoztatni, felszínre hozni a valódi énem és elérni, hogy … teljes mértékben és feltétel nélkül beléd szeressek.
Láttam ahogy szeme könnybe lábad, és ajkai megremegnek. Meglepte vallomásom.
-         Rob…  Te voltál az egyetlen férfi, aki elérte, hogy nőnek érezzem magam. aki felébresztette az érzelmeimet és a vágyat, aki vallomásra késztetett, és nem mellesleg elérte, hogy énekeljek neki… - nevette el magát végül, de közben könnyei is folyni kezdtek.
-         Én is nagyon szeretlek!- mondta határozottan, és megcsókolt.
Ennyi boldogság túl sok egy embernek… Magamhoz szorítottam és lecsókoltam könnyeit.
Úgy csókolt, hogy minden vágyam feltámadt. Kezével állam vonalát simította és szinte megőrültem ettől a sok gyengédségtől. Visszacsókoltam, de úgy, hogy szinte nem ismertem magamra. Nyelem hegyével végigsimítottam szájpadlásán, mire ő ajkam harapta de olyan óvatosan, hogy még őrjítőbbé vált a bennem keringő vériram.
Felakartam izgatni, mindennél jobban, arra vágytam, hogy nevem súgja miközben minden gyönyört átél amit csak emberileg lehetséges.
Az illata szinte elbódított miközben nyakát csókoltam… kezei felfedező útra indultak testemen és olyan lágyan szántottak keresztbe-kasul hátamon, hogy már nem voltam benne biztos ki kényeztet kit.
Melléhez érve fogammal húztam lejjebb a ruha anyagát így szinte azonnal hozzáférhettem fehér bőréhez. Éreztem ahogy megrándul amint ajkaim megtalálják melle középvonalát, és csípője apró körzésével engem is az őrületbe kezdett kergetni. Nem tudtam meddig bírtam volna, annyira ráérzett minden mozdulatra ami a végtelenségig felizgat.
A hátradőltem és magammal húzva a hátára fordítottam így egy pillanatra kitépve magam a vágy karjaiból.
Egyáltalán nem ellenkezett, így végre visszatértem melléhez és addig kényeztettem nyelvemmel és fogammal felváltva amíg elő nem csaltam első sóhajait.
Kezével hajamba túrt és csípője is megemelkedett, így tudtam, jó úton járok.
Lassan megszabadítottam a könnyű anyagtól és ajkaimmal körberajzoltam kecses felsőtestének minden egyes négyzetcentiméterét. Melleit továbbra is birtokomban tartottam, csak most kezemmel simítottam alakja eme szegmensét.




/Kristen szemszöge/




Szinte már fel sem fogtam mit művel, mindenhol ott hol volt. Hol keze kényeztető simítását, hol ajkai poklát éreztem testem minden pontján. Sóhajaim már figyelmeztetés nélkül buktak ki belőlem, és most először nem szégyenkeztem miattuk.
Rob lassan közeledett a legszemérmesebb pontom felé, ami azért enyhe félelemmel töltött el, de úgy döntöttem nem érdekel semmi, történjen aminek történnie kell. Ez után az éjszaka után biztos vagyok benne, hogy már semmi titkom nem lesz előtte és teljesen az övé lehetek.
Megfogta tangám vékony oldalpántját és lejjebb csúsztatta combom közepéig. Behunytam a szemem. A következő pillanatban már teljesen meztelenül feküdtem előtte és amikor újra kinyitottam szemem Rob a lábaim közt térdelt.
Feljebb csúszott, hogy megcsókoljon, de nem csak egy röpke percre. Csókja érzéki volt és forró… A vágy szinte szikrázott testünk között.
Amikor megéreztem masszírozó kezét összerezzentem, de ő tovább csókolt és én biztonságban éreztem magam. Furcsa érzés volt, de jó… Aztán még jobb… Lassan indult meg a vágy azon részemen ahol Rob kezei izgattak, de aztán hirtelen olyan mértéket kezdett ölteni, ami már közel járt az elviselhetetlenhez. Hamarosan éreztem ahogy ujja belém hatol, ugyanakkor ennyi volt amit éreztem, fájdalom nem járt vele, csak lüktetés és forróság mindenhol. Felváltva csókolta nyakam és szám, én pedig felváltva csókoltam és sóhajtottam egyszerre. Testem szinte fékezhetetlenné vált. Én is kínozni akartam őt, az akartam, hogy ő is velem együtt élvezzen minden percet. Nem vártam tovább és egy merész mozdulattal boxeréhez nyúltam. Egyből elkezdtem testéről lehúzni a takaró anyagot és nem engedtem, hogy tapasztalatlanságom gátat szabjon akaratomnak.
Kezembe vettem férfiasságát, és ösztönös mozdulatokkal ingereltem ahogy csak tudtam.
Rob teste felforrósodott és csókja szabálytalanná vált, keze egy pillanatra megmerevedett.
Kis idő múlva rekedt hangon megszólalt:
-         Ha ezt tovább csinálod, nem tudom már sokáig garantálni az érintetlenségedet…- mondta és a nyakamba csókolt.
-         Akkor ne tedd! Bízom benned. Akarlak!- súgtam fülébe, mert már nem tudtam meddig bírom elviselni ezt az őrjítő érzést.
Szavaim hatására ő is felnyögött, és lábaim közé helyezkedve nyakamba csókolt, aztán újra és újra egészen addig míg a fülem alatti területre nem ért. Ott várt egy kicsit, tudta, hogy megőrjít ezzel. Éreztem egy kisebb nyomást, majd egy újabbat. Csípője szinte hullámzott a vágytól. Még érzékibben csókolta nyakam, majd egy szúrást éreztem, de alig hogy felszisszentem, már el is múlt és az érzés... amely ezután következett… nem volt hozzáfogható. Talán az elő pár mozdulat még érzékenyebben érintett, de aztán szépen lassan elkezdődött a semmihez sem fogható gyönyör fokozása.
Rob végig az arcom nézte aggódó tekintettel, de ahogy elmosolyodtam és megcsókoltam megnyugodott és átadta magát az önfeledt érzésnek. Testünk furcsán tapadt össze… Mint a jing és a jang. Tökéletes összhangot alkotva.
Mozgása hol lassú volt, hol gyorsabb, de egyszerűen tombolt a mindent szétfeszítő vágy testemben és hihetetlen érzések kerítettek hatalmukba.
Egyszerre élveztünk el. Forróság öntötte el testem és lelkem egyaránt. Fejem enyhén hátrahanyatlott, Rob pedig vállamba temette arcát elnyomva ezzel férfias hangját. Testünk megremegett és izzadtságtól gyöngyözött.
Sosem éreztem még magam ennyire nőnek, boldognak és szerelmesnek.
Rob felnézett és közben éreztem ahogy távozik testemből. Továbbra sem akart rám nehezedni, ezért mellém feküdt, de egy percre sem engedett távol magától. Én még mindig pihegtem és mellkasára vontam fejem. Hajába túrtam és szemébe nézve elmosolyodtam. Szeme ugyanúgy csillogott, mint az enyém.
Fenekem alá nyúlt és egyik combom átemelte testén, így félig raja feküdtem. Nagyon kényelmes volt így. Feljebb húzódtam és megcsókoltam.
Karom simította és mosolygott. Nem akartunk megszólalni, egyszerűen élveztük a pillanatot egymás karjaiban… A szerelem némán is betöltötte az egész szobát.