2010. december 2., csütörtök

61. Rész




61. Rész



Az elkövetkezendő napok nagyon gyorsan teltek. Robbal minden délelőtt jól viselkedtünk, délutánonként azonban, amennyi időt csak lehetett egymás társaságában töltöttünk.
Nem tudtam melyiket nehezebb elviselni a röplabdát vagy a zenét… Sportbeli fejlődésem nem adott okot a további különórák megtartására, ami valójában mindkettőnknek jót tett, egy kicsit csökkentette a rizikós órák számát ugyanakkor több időt kellett egymás társasága nélkül eltöltenünk. A zene azonban… A terem melege, a gitárleckék, akárhányszor csak egymáshoz értünk, vagy egymásra néztünk, mintha testem egyből felforrósodott volna puszta tekintetétől.
Szinte futva menekültem azokról az órákról.
Elfogadtam a francia utat, bár még közel sem voltam annyira magabiztos, amennyire az igazgató elvárta. Gyanú szikráját láttam a szemében, de rossz felé keresgélt. Megígérte, hogy közben jár Madie és Shane ügyében is, bár Shane-nek ahhoz elváráson felül kell teljesítenie az év végi vizsgákon és természetesen nem kaphatnak teljes ösztöndíjat, mivel azt csak egy diák érdemelte ki… Én.
A lányok emiatt nem aggódtak, egyből egyeztettek a szüleikkel az ügy érdekében, Shane korrepetálásáról, pedig mi magunk gondoskodunk. Rob többször megjelent a kávézóban, volt, hogy egyedül, volt, hogy Tom vagy éppen Marcus társaságában. Velük gyorsabban telt az idő és a főnököm is nagyon megkedvelte őket. Ő persze csak félig tudta az igazságot, ugyanis tudatában volt annak, hogy Robbal titokban tartjuk a kapcsolatot, de a miértjét neki sem árultuk el. Már vele is megbeszélem a következő félévet, garantálta, hogy jövőre is visszajöhetek dolgozni, ha szeretnék, itt örök helyem van. Nagyon hálás voltam neki ezért. A héten nagyon sok szó esett Franciaországról, de Robbal görcsösen kerültük a témát.
Bulizni nem buliztunk, inkább a tanulmányaimra készülődtem, vagy kettesben voltunk Robbal. Sok mindenről beszélgettünk, hiszen még bőven volt mit megtudni a másik múltjáról, szokásairól és nézeteiről. Tegnap este nagy levegőt vettem és elmondtam neki a múltam azon részét, melyet a mai napig fájdalom vesz körül.
Rob teljesen el volt hűlve az emberi gonoszság eme ősi formájától, és míg meséltem a hátam simogatta, mintha ezzel csökkenteni szeretné a múltban szerzett fájdalmat. Megígérte, hogy végig mellettem lesz és egy percre sem engedi majd Tara- nak, hogy a közelembe férkőzzön.
Ma péntek van és jelenleg egyedül tartózkodom az apró koleszszobában, délután ötkor ugyanis indul a repülő, mely haza repít Robot és engem is. Anyu furcsállta, hogy ilyen későn indulok, de elárultam neki, hogy nem egyedül megyek haza, hanem a barátommal, aki viszont tisztességes, dolgozó ember, és emiatt egy kicsit csúszik a program. Meglepően jól fogadta. nem igazán láthatott még férfi mellett, a gyanú árnyéka már nem egyszer az eszembe vetődött, miszerint anya azt gondolja talán a lányokat szeretem, csak nem merem neki bevallani. Azt mondta örül, hogy megismerheti, de előbb is bejelenthettem volna, mert így elkell még intéznie pár dolgot.
 A program a következő: Bátyám szülinapja ma este, esküvő holnap délután és vasárnap vissza. megígértük a srácoknak, hogy vasárnap este elmegyünk velük bulizni, mert az egész hét miattunk veszett kárba…. Szerintük. Valójában azonban mindenkire ráfért egy kis nyugi, csak persze a hős hímek ezt nem merték beismerni, inkább hárítottak.
- Kristen mehetünk már? Indulnunk kéne, le fogjuk késni a repülőt!
- Rob? Mi ? Hogy? Te meg hogy a fenébe jöttél fel? Nem félsz hogy…
Nem tudtam befejezni, naná, hogy tudja, hogy kell befogni az ember száját anélkül, hogy haragudni tudjak rá. Csókja nyugtatóbb volt, a legerősebb váliumnál.
-         Nyugalom… Kapucni és sál. Úgy néztem ki, mint valami cselszövő lázadó. – nevetett Rob.
-         Kész! Összepakoltam. Bátyám ajándéka megvan, ruha, papírok megvan, és repülőjegy némi pénzzel megvan. –mondtam, miközben kipipáltam a listán szereplő tételeket.
-         Rendben, most ezt én is eljátsszam, vagy elég ha megnyugtatlak, eltettem az öltönyt, ami miatt háromszor is írtál sms-t. – kérdezte Rob nevetve.
-         Jó, tudom, elviselhetetlen vagyok ma, csak annyira izgulok. Még soha senkit nem mutattam be a családomnak!
-         Ez esetben nekem kellene izgulnom, de látod… Teljesen nyugodt vagyok! Kivéve azt a tényt, hogy húsz perc múlva indul a járatunk…
-         Jó, menjünk!- mondtam én is sietve, mert nem tudtam, hogy ennyire késésben vagyok.
Rob fejcsóválva nézte ahogy felkapom a bőröndöt, majd úriember módjára kivette a kezemből, és kapucnis sálas álruháját újból magára öltve sietve elindultunk a lefelé a lépcsőn.
Már minden meg volt szervezve. Mi a reptéren hagyjuk a kocsit, Tom pedig majd később taxival kijön érte és elviszi a pótkulccsal.
Éppen időben érkeztünk, pedig az ellenőrző pultnál Rob csomagja fennakadt az ellenőrzésen, de mint kiderült egy vállfa volt a hibás, és ahogy erre fényderült azonnal továbbengedtek minket. A gépre érve fújtunk egyet és elfoglaltuk helyünket.
Nem igazán szerettem repülni, de mint törzsgyökeres amerikainak ez nem okozhatott gondot.
-         Jártál már Los Angelesben?- kérdeztem amikor végre felszállt a gép, bár sejtettem a választ.
-         Igen a fiúkkal minden nagyobb várost beutaztunk, amikor ide érkeztünk.
-         Az izgalmas lehetett! Én nem jártam még olyan sok helyen. Londont is szívesen megcsodálnám egyszer. – mondtam mosolyogva.
-         Lesz rá alkalom.- mondta Rob mosolyogva és talán egy kis honvággyal hazája felé.
Ahogy a gép stabilan vízszintbe haladt, kikapcsoltuk a biztonsági öveket és kényelmesebben helyezkedtünk el. Most csak a fejem hajtottam Rob vállára, miközben ő előbányászott a kistáskából egy mp4-et.
-         Van kedved zenét hallgatni?
-         Persze, amúgy kíváncsi vagyok, hogy milyen zenét hallgatsz.
Olyan édesen mosolygott, hogy hirtelen feljebb ültem, és csókot leheltem szájára.
-Ezt most miért kaptam?- kérdezte meglepetten, kisfiús mosollyal.
- Az legyen az én titkom- mondtam nevetve és újabb csókkal jutalmaztam. Most már nem hagyta magát csak úgy és szorosabban tartva mellkasán hosszasan csókolt.
- Kérnek esetleg valamit?- szólalt meg egy női hang valahonnan a közelből.
- Hm… Tessék?- néztem vissza a hölgyre, megszakítva csókunkat.
- Ételt vagy italt?-mutatott a roskadásig megpakolt büfé kocsira… /Írói közbekogyogás: mindenízű drazsé, csokibéka XD /
Rob válaszolt helyettem és hamarosan büszke tulajdonosa lettem egy fasírtos szendvicsnek és kólának.
Újra elhelyezkedtünk és fél fülünkre megszólalt a zene. Lágy volt és dallamos, az előadót nem ismertem viszont azonnal megtetszett a szám. Rob a karom simogatta és éreztem ahogy szemem lassan elnehezedik.

-         Kristen. – Kristen.
-         Hm…? Jajj ne haragudj, csak elaludtam…
-         Kapcsold be az öved!
-         Miért mi a baj?- bár ki sem kellett nyitnom a szemem ahhoz, hogy érezzem a gép vészesen rázkódik. A félelemtől felpattantak szemeim és Rob aggódó tekintete cseppet sem volt nyugtató…

Te, aki a képernyőt nézed!

Először is totál happy vagyok, de ne kérdezd, hogy miért :D
A kommenteket nagyon köszönöm és bocsánat a határért, csak elkényeztettetek itt a 20 komikkal, aztán meg az utolsó pár részre csak 9 jött, én meg kicsit elkámpicsorodtam, hogy mi van...  De! Ma ismét lenyűgöztetek, remélem én is lefoglak titeket!
Nagyon szeretlek titeket így ismeretlenül/ félismeretlenül is! Jah... lehet kicsit érzelgős vagyok /nem ittam semmit esküszöm :D / talán a közeledő ünnepek miatt, vagy egyszerűen csak miattatok! Na nem magyarázok tovább, húzok írni Friss 10-kor! Mindenkinek (L)