2010. december 17., péntek

66. Rész




66. Rész


Reggel csodák csodájára kipihenten és jókedvűen ébredtem. Rob még édesen szuszogott alattam és nem is állt szándékomban felébreszteni. Az órára néztem fél 10-et mutatott. Azzal ütöttem el a maradék fél órát, hogy őt néztem, miközben alszik. Szempillája néha megremegett és ajka is mosolyra húzódott. Talán éppen álmodik valamit…
A kisördög csak nem hagyott nyugodni… Óvatosan lejjebb csúsztam testén, be egészen a takaró alá. Megcsókoltam hasát, majd belső combját és végigsimítottam boxerén.
Visszacsúsztam mellkasához és bőrét apró csókokkal borítottam. Pár perc múlva, mint aki jól végezte dolgát kibújtam a takaró alól és fejem vállára helyezve tovább néztem kisimult vonásait és szája újból mosolyra húzódott. Na most már tényleg érdekel miről álmodik!
-         Kris… Ez nagyon nem ér ám, hogy éjszaka nem hagysz aludni, reggel meg nézed ahogy alszom közben meg felizgatsz.- morogta édesen és szinte már nevetett, de szemét még mindig nem nyitotta ki.
Na bumm! Hát erre nem számítottam. Egyrészről elpirultam, másrészt pedig nyakába kuncogtam.
-         Egyébként nagyon gyorsan abbahagytad… nem voltál túl kitartó!- nevetett Rob ismét és lassan kinyitotta csillogó szemeit.
-         Azt hittem alszol! Egyénként mosolyogtál álmodban. Mi szépet álmodtál?- kérdeztem és felkönyököltem, hogy közelebbről csodálhassam szemeit.
-         Hogy mit álmodtam? Pontosan azt amire ébredtem- mondta és a takaró alatt végigsimított meztelen bőrömön, amitől meg hirtelen még a lélegzetesem is elállt.
-         Csak nem fázol?- kérdezte csodálkozva.
-         Nem, csak azt hiszem így reggel még érzékenyebben reagálok rád.- mondta miközben
-         Igen… Én is rád!- mondta és jobb lábam feljebb húzva, még jobban csípője köré vonta testem.
-         Azt hittem ez nekem nem szól, csak a reggelnek- nevettem, mert megéreztem vágyát.
-         Hát… Ez igaz lenne akkor, ha nem épp rólad álmodtam volna, na meg ha nem arra ébredek hogy…
-         Ó, tehát rólam álmodtál!- mondtam nevetve, mert az előbb csak az érzésre célzott, arra nem, hogy álmában is én voltam a partnere.
-         Kris… Néha nagyon lökött vagy remélem tudsz róla- mondta duzzogva és a fenekemre csapott.
-         Tisztában vagyok vele! Bár ha a fenekem csapkodod akkor a te lökött barátnőd nem sokáig lesz ilyen nyugodt és mozdulatlan. – mondtam sóhajtva, majd belecsókoltam nyakába.
-         Hm… Mikor is kel felkelnünk?
-         10-kor-mondtam lemondóan, mivel az óra már háromnegyed tízet mutatott.
-         Ami azt jelenti, hogy van negyed órán, plus még egy negyed a fürdésidővel…
-         Fél óra elég hosszú idő- mondtam cinkosan és felültem, hogy ő is megmozdulhasson.
Ahogy alkalma nyílt rá, egyből felült, sőt felállt. A fenekem alá nyúlva engem is magával emelt, és éreztem ahogy a takaró abban a pillanatban lecsúszik rólunk. Magával vitt a fürdőbe, és megnyitotta a csapot.
-         Egy picit melegebbre állítanád, mint magadnak szoktad? –kérdeztem, de a válasz jobban átmelegített, mint a forróvíz.
-         Szerintem pár perc múlva már a langyost jobban fogod kívánni, mint a meleget!
Nem is szóltam többet csak minden szenvedélyem beleadva hosszan megcsókoltam őt.
Lehámozta rólam a rövidnadrágot miközben én megszabadítottam alsójától.
Beállt velem a víz alá, amitől bőröm váratlanul megborsódzott. Még mindig karjában tartott és mivel tudtuk kevés az időnk, egyikünk sem akarta sokáig halasztani az élvezeteket.
Újabb szenvedélyes csók következett, de most már kezeink is izgatták a másikat és tényleg érzékenyebb voltam, mint máskor. Már az érintése is őrjítő volt, nem tudtam betelni vele. Mindenhol őt akartam érezni, teste helyenként az enyémhez simult és őrjítő volt minden pillanat egészen addig míg magamban nem éreztem égő vágyát, szinte sikítani tudtam volna a gyönyörtől. Még nem kezdett el mozogni, csak mellem csókolta és helyenként fogával karistolt puhán és érzékien. Imádtam minden mozdulatát és egyre szorosabban nyomtam csípőm övéhez, s nem bírtam tovább mozogni kezdtem.
Ekkor érkezett el nála is a holtpont. Próbált még kényeztetésemre koncentrálni, de egyszerűen már ő sem bírta tovább. Nem is hagytam, előbb nyakát csókoltam, majd ajkát, de olyan szenvedéllyel, hogy szinte csípőm és ajkam ritmusa tökéletes összhangban volt.
Rob hevesen reagált minden mozdulatomra és nemsokára hátam a csempének feszült és nyögéseim visszhangot vertek a fürdőszoba falain.
Igaza volt… Testem szinte lángolt a szenvedélytől, a víz hőmérséklete pedig így langyosan volt tökéletes. Izgató volt, ahogy a vágy hullámaival együtt folyt végig testemen, és Rob felsőteste csillogott a víz gyöngyözésében.
Lábammal egyre lazábban öleltem csípőjét, mivel minél nagyobb teret szerettem volna biztosítani számára. A tempót addig gyorsítottuk, hogy szinte már a zuhanyzókabin is megremegett. A vérem olyan hevesen pulzált, hogy azon sem csodálkoztam volna, ha valahol csak úgy gondol egyet és előbuggyan bőröm alól.
Rob lassított a tempón, én pihegve próbáltam mozgósítani maradék erőimet, de ez a lassabb tempó, ahelyett, hogy váratta volna a véget, csak egyre inkább fokozta az élvezeteket. Rob tökéletesen tisztában volt ezzel, és minden egyes lökése mély volt és pontos. Azt hiszem enyhén hátába karmoltam, amikor elért az orgazmus és ha Rob nem tartott volna végig erősen, most biztosan összeroskadtam volna. testem vonaglott és különböző hullámokban tört rám minden édes érzés. Rob pár másodperccel később csatlakozott hozzám és ehhez a csodálatos érzéshez. Ajkai szétnyíltak, feje hátrafeszült.
Ahogy mindketten fellélegeztünk és magunkhoz tértünk a kábulatból Rob óvatosan letett, majd tusfürdőt nyomva tenyerébe finoman bőrömbe masszírozta. Én is ugyanezt tettem, és ahogy egymást fürdettük, rájöttem, hogy ez az egyik legromantikusabb dolog a világon.
Testemnek is jól esett a kényeztetés és szinte felpezsdültem az előző „fáradalmak után”.


Miután megtörölköztünk és melegítőbe bújtunk azonnal lesiettünk anyuhoz. Negyed órát késtünk, de azt hiszem mindketten úgy döntöttünk, hogy megérte.
-         Jó reggelt- mondtuk mosolyogva és leültünk reggelizni.
-         Nektek is jó reggelt- mondta anya, de olyan fura mosollyal, hogy őszintén megbántam amiért nem fogadtam meg bátyám zenés tanácsát.
-         Ha végeztetek a reggelivel azonnal indulunk a kastélyba.
-         Kastély milyen kastély?- kérdeztem, miközben majdnem félrenyeltem.
-         persze nektek nem is mondtam. Fél órányi útra innen, vidéken lesz az esküvő egy festői környezetben, pont amilyen Tharához illik.
-         Kihez megy férjhez egy herceghez?-kérdeztem félig irónikusan félig keserűen.
-         Hát ha nem is herceg, de gazdagnak nagyon gazdag az a férfi.
-         Férfi… Hány éves 80?
-         Kristen ne legyél már ilyen rossz indulatú! Most lesz 37.
-         Hát egy jó tíz év akkor is van köztük, biztos nagy a szerelem… dörmögtem magam elé.
-         Kristen!
-         Jól van befejeztem!
-         Nem értem miért kell ilyen rosszindulatúnak lenned az unokanővéreddel szemben.
-         Ja… Én sem. Hiszen ő tökéletes!
-         Te féltékeny vagy rá?
Erre nem válaszoltam, mert féltem, hogy olyat mondok, amit anya nem tesz ki a polcra…
Éreztem ahogy Rob végigsimít combomon és ez megkönnyítette a dolgokat.
Csengettek.
-         Kinyitnád?- kérdezte anyu még mindig egy kicsit bosszúsan.
-         Persze. – mondtam majd az ajtóhoz siettem.
Ahogy kinyitottam az ajtót, elfogott a rosszul lét… Hang nem jött ki a torkomon csak álltam és egyszerűen lefagytam.
- Na mi az hugica hol a jó modor? Meg sem öleled imádott unokatestvéred?.......

Friss a megasztár előtt :D

Ti kire szavaznátok /azon kívül, hogy szar az egész stb.. de ettől függetlenül?/

:))

Végigfutottam a szememmel a blog adatait és nagyon szépen állunk (L)
Mivel több kerek számhoz is közelítünk úgy döntöttem, hogy készülök nektek egy kis meglepivel.  Ha meglesz a 100 rendszeres olvasó, 50 Fb követő és 100 ezres látogatottság kaptok tőlem egy meglepit  (L)