2011. január 14., péntek

Friss

Hétvégén. Bocsánat csak dolgom is volt, meg ti se nagyon díjaztátok az előző részt, meg kicsit kedvtelen voltam ficirás szempontból. De ahogy már mondtam, még egy ficit nem hagyok félbe, szóval go tovább! :)

5 megjegyzés:

  1. Thalia!Imádjuk a törid!Minden komi erről szól,ahogy átolvastam!Persze az érthető,hogy néha jönnek azok a hullámok,és fölötted tornyosulnak...De hidd el,nagyon várjuk a folytatást!Nagyon bírom a storyd humorát is,ahogy húzzák egymást,és az előzőekben volt is rendesen.Szóval örülök,hogy ma lesz friss!!!!

    VálaszTörlés
  2. (L)(L)(L)(L) -azt nem mondtam hogy ma, de még az is lehet- :) Köszönöm szépen zeno!!! (L)

    Thalia

    VálaszTörlés
  3. Csatlakoznék a Zénóhoz...Tényleg imádjuk amit írsz,és ahogy írod...Biztos azért kevés a komi,mert szavakba sem tudják foglalni mennyire jóóó... :)Hm?!(remélem így kicsit már jobb)Az viszont kizárt,hogy nem díjazzuk,mert igen is!!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Hali!

    Nem tudom emlékszel-e rám, az RPD oldalon dumáltunk éjjel a People Choice Awardskor. Ott adtad meg nekem ezt az oldalt:-)ELolvastam az összes fejit ami eddig volt, nem tudtam leállni, nagyon-nagyon jó amit írsz:-)Igazi tehetség vagy, értesz a poénhoz, a szomorúsághoz, a komolysághoz, és a gonoszkodáshoz is:) De hát ezeket mind tudod Te is, hisz rengeteg követőd van, akikhez én is csatlakoztam, és ígérem rendszeres kommentelőd leszek!
    Annyit a törihez, hogy iszonyú nagy fantáziára vall ez a Tanár-Diák kitaláció, és nagyon bejön:-)SZexi Robibá min tesi tanár, khm..khm...
    Imádom!
    Csak így tovább, várom a kövi fejit!
    Puszy

    VálaszTörlés