2010. szeptember 16., csütörtök

Sziasztok!

Rendben, tudom, hogy az utolsó három nap nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de egyszerűen nem tudtam írni. Mára sem ígérek semmit, viszont, holnaptól már mondhatjuk, hogy hétvége van, így mindenkinek több ideje lesz. :) Én sem szeretem, ha így elhúzódik valami, de így sikerült. Sajnálom. Amint tudok frisselek! Legkésőbb holnap.


Mindenkinek puszi!

4 megjegyzés:

  1. nyugi, én "csak" melózok, így sincs időm mindig a gép előtt lenni, neked pedig, elvileg tanulnod is kéne, úgyhogy ne parázz, hozol frisst amikor tudsz, kivárjuk. Csak légyszi jelentkezz, ha több napig nem tudsz jönni. Azért várom ám már az új fejiket!
    Zsu

    VálaszTörlés
  2. Drágám.
    Ne nyúzd magad inkábbb pihenj és akkor ujjult erővel vághastz bele megint. Mind megértjük (ha mondthatom ezt lányok) de tudok pár remek lány akik tuti egyet értenek velem. Pihenj és jobb leszel mint eddig. Mindenki életébe vannak jobb és rosszab napok, ezeket el kell viselnünk. Saját bőrőmön már tapasztaltam jópár komoly dolgot uhogy tom milen érzés. A lényeg ne csügedj meg szertünk és várjuk a frisst bármkor lesz mert tuti SZUPER lesz. BOCSI hogy többes számban irtam de szerintem mindenki ezen a véleményen van.
    IMÁDLAK és ha tok vmiben segíteni vagy ha kiakarod adni magból a dolgokat itt megtalálsz krixta90@msn.com Irj bátran mivel magamból kiindulva tom milen ha kiadod meg azt is ha nem.
    IMÁDLAK PUSZILLAK és KITARTÁS (L)

    Pussssssssssz
    Krixta /Bella19-Kstev(-Nyú)/

    VálaszTörlés