2010. szeptember 6., hétfő

11. Rész






11. Rész



-         Nézd Kristen… Ha jól emlékszem így hívnak. Ha elakarsz jönni Tommal tőlem rendben. csak annyit kérek, hogy te és a barátnőid ne nagyon hangoztassátok ezt a dolgot, mert nem szeretnék pletykákat. Tudod, mi olyan helyre járunk, amit a hallgatók többsége még csak hírből sem hallott, szóval ha velünk akartok jönni akkor oké.
-         Fú, öcsém nem mondod, hogy te vagy a csaj tanára?!
-         De…
-         Hát ezt nem hiszem el! Itt fűzöm a kislányt te meg mellettem sumákolsz!
-         Miért ha megmondom, hogy a tanára vagyok, akkor nem fűzted volna tovább?
-         Dehogynem ember, de akkor megkérlek, hogy derítsd ki a számát! Tuti van valami naplótok vagy hasonlótok az ilyen esetekre!
-         Mármint olyan esetekre amikor a tanár barátja csajozni akar? Nem hiszem Tom, hogy létezik ilyen napló- nevetett Rob.
Sosem láttam még így nevetni, most már rámertem nézi, hiszen az előbb egyenesen hozzám beszélt, elég nagy otrombaság lett volna elfordítani a fejem.
Tom fancsali képén nekem is nevetnem kellett már rég nem nevettem ennyire jóízűen.
Az említett túl lépve a megrázkódtatáson újra hozzám fordult:
-         Na akkor hol mikor és merre?
-         Hát nem tudom, nektek, hogy lenne jó?
-         Értetek mehetünk ha gondoljátok, az lenne a legkényelmesebb mindenkinek.
-         Nem az nem jó…
-         Miért nem, ennyire titokzatosak vagyunk? Se telefonszám se cím?
-         Nem- nem, csak…- itt Robra néztem aztán folytattam- az a baj, hogy ő ugye tanár és ahogy mondta, rossz fényt vetne rá, ha a hallgatóival /akik mellesleg lányok/ meglátnák bulizni vagy hasonló. Mi pedig koleszosok vagyunk, így… Érted…
-         Szzz… Az tényleg nem jó… Akkor mi legyen? Rob?
Láttam, hogy Rob hezitál, szerintem jelen pillanatban semmi kedve nem volt ahhoz, hogy minket pesztrálgasson, de a barátját nem akarta megbántani.
-         Mi lenne ha ide jönnétek? Van akkor még buszotok?
-         Hány órakor?
-         Tizenegy.
-         Nincs, de nem baj, gyalog sincs olyan messze.
-         Oké, na akkor végre ezt is megbeszéltük. És igen szívesen Tom , szeretek az agyad lenni!- nevetett ismét Rob és közben vállba bokszolta barátját, aki közben végig engem méregetett.
-         Mi?! Ja kösz haver, bocsi csak ez a csajszi…
-         Na jó fiúk én visszamegyek a pultba, mert tanulnom is kellene valamit.
-         Te itt tanulsz?- kérdezte Tom.
-         Hát, ha körülnézel, láthatod, hogy mekkora energiámba telik mindenkit kiszolgálni.- nevettem rá.
-         Hát ha csak velem foglalkoznál hidd el, kitudnánk tölteni az időt.

Nem válaszoltam, csak nevettem. Már nem zavartak Tom elsőre beszólásnak vett mondatai, mert rájöttem, hogy ő valószínűleg minden lánynak ugyanígy csapja a szelet.
Hiába próbáltam a tanulásra koncentrálni, bekellett látnom, nagyon izgatott vagyok a mai buli miatt…
Nem sokára bejött pár törzsvendég és Robék is távoztak. Ezután már teljesen a tanulásra koncentráltam, ami meglepően könnyen ment. Közben felhívtam Shane-t és Madiet, hogy elújságoljam a mai programot és mindent ami itt szóban elhangzott, persze Tom heves udvarlását kivéve.
Pontosan az történt amire számítottam. Mindkét lány izgatott csevegésbe kezdett, mivel konferenciabeszélgetést folytattunk, szinte azt sem tudtam kivenni, hogy melyik mondat kinek a szájából hangzott el.
Kivettem olyan szavakat, mint szexi, meg, hogy pasik, meg miniruha, de valahogy ha össze akartam tenni ezt a három szót, akkor valami olyasmi jött volna ki: Szexi pasik miniruhában? Nem hiszem, hogy ez mondták, inkább elköszöntem arra hivatkozva, hogy egy óra múlva úgyis otthon találkozunk.

Annyira jó kedvem volt, hogy hazafelé inkább sétáltam. Időm volt bőven, mivel, hogy kettőtől hatig tartott hivatalosan a munkaidőm, és még nem láttam szükségesnek a túlórázást vagy a pluszműszakot.
Mire hazaértem már állt a bál. Újra a lányok szájába rágtam, hogy senki sem tudhatja, hogy hova megyünk- na nem mintha mi egyenlőre tisztában lennénk vele- azt meg pláne nem, hogy kivel.
Láttam, hogy felfogják a helyzet súlyát, bár valószínűleg azt gondolták, hogy már megint túl komolyan veszem a dolgokat, de ez nem zavart.
Shane elmesélte, hogy a főnöke kijött az irodából, mert azt hitte valakit éppen gyilkolnak, annyira hangosan visított barátnőm a telefonba.
Shane pizzát rendelt, én pedig megfürödtem és hajat mostam, mire elkészültem már a pizza is megérkezett. Úgy döntöttünk vacsi közben megnézünk egy filmet és akkor még másfél óránk marad elkészülni. Szerettem, hogy ennyire lazák Nem görcsölnek semmin, könnyedén veszik az életet. Irigyeltem őket ezért, de éreztem, hogy ebben is változom. Régebben már rég sürgetni kezdtem volna őket, de most átvettem a ritmusukat és tökéletesen megbíztam bennük.
A film horrornak indul, Varázsgomba volt a címe, de mi szinte végignevettük. Egyszerűen semmi félelmetes sem volt benne.
Gyorsan elmosogattunk és készülődni kezdtünk. A ruhatáramat elnézve éppen azon gondolkodtam, hogy vajon a hely ahova megyünk milyen ruhát kíván, mert legszívesebben a szokásos farmer, blúz, cipő összeállításban mentem volna, de végül Madie és Shane kisegítettek. Madie a tegnap kapott ruhakupacból kiemelt nekem egy nadrágot és egy felsőt, Shane pedig a hatalmas cipőkollekciójából megkereste az összeállításhoz illő párt. Egyszerűen imádtam. Megvolt a laza Kristenes öltözet amiben jól éreztem magam, ugyanakkor valahogy mégis kifinomultabb, nőiesebb volt. A kék farmert fekete csőnaci váltotta fel, a felső pedig laza volt, de ugyanakkor kissé kivágott a mell részénél apró kövekkel. Nem szerettem a strasszokat, de ez így pont elég volt, nem olyan csicsás undormány, mint amiket a nagyon csajos üzletekben láttam.
A cipő passzolt, félig sportos félig elegáns és ami a legfontosabb, lapos sarkú.
Egy órába telt, hogy a lányok is elkészüljenek, addig feltettem egy halvány sminket szinte csak a szemem húztam ki, mint általában, aztán meg sorra szívtam a cigiket és anyuval is beszéltem.
Miután elindultunk szinte végig nevettük az utat, mert felidéztük az elmúlt év vicces eseményeit. Nem késtünk, egy percet sem, de egy ismeretlen kocsi már ott állt a kávézó előtt, és két oldalt, két alak.
Amikor közelebb értünk megláttam, hogy Rob és Tom hanyagul a kocsinak támaszkodva állnak kétoldalt, és cigiznek, miközben jóízűen nevetnek valamin.
Annyira jól nézett ki, hogy szinte le sem tudtam róla venni a szemem….

Egy aprócska kérdés

Nem tudom, hogy hányan várjátok még az éjjeli frisst, de igyekszem.
A kérdésem az lenne, hogy nem bánjátok ugye, hogy közben elég sok rész szól a lányokról is? Tudom, hogy legjobban mindenki a KrisRobos eseményeket várja, de szeretném, ha ez a történet egy kicsit olyan lenne, mint maga az élet, ami meg ugye nem csak két ember körül forog. / Bár valljuk be, nálunk egy ideje sokszor már tényleg csak körülöttük forog :D/ Most mégis kíváncsi lennék a véleményetekre a történet többi szereplőjének életéhez kapcsolódóan.

Előre is köszönöm, puszi: Thalia

10. Rész




10. Rész



Az agyam vészes sebességgel próbálta előhalászni a kedvenc számaim közül a legkönnyebben énekelhetőeket, de ahogy kinyitottam a szám, hogy egy hangot előcsaljak, nem történt semmi. Nem bírtam énekelni. Segélykérően néztem Robra, de ő csak várta, hogy elkezdjem az éneket.
-         Nem megy…
-         Nem baj, ha szerinted nincs jó hangod, attól még megmutathatod nekünk.
-         Nem… Nem tudok közönség előtt énekelni. Sajnálom.
Vártam a reakcióját, harag, gúnyos megjegyzés, vagy esetleg egyszerűen csak tovább ugrik egy másik emberre.
-         Rendben. Ez az első óra, nem fogom erőltetni, de szeretném ha az év folyamán megnyílnál nekünk annyira, hogy ne okozzon gondot, ha előttünk kell énekelned.
Bólintottam, majd leültem a helyemre. Ezt megúsztam, de Rob arcán csalódottságot láttam. Nem akartam megbántani, hiszen biztos neki is nehéz kezdőtanárként egy ilyen lánnyal, mint én vagyok, de nem tehetek róla, ez van…
A következő lány énekelt ugyan, de tényleg nem volt jó hangja mégsem nevetett senki. Végül boldogan ült le, mert Rob odament hozzá és kezet fogott vele a bátorsága miatt.
Bárcsak velem is kezet fogott volna, ha megbírtam volna mukkanni, legalább egy kicsit javíthattam volna a tegnapi lebőgésem után.
Rob többször is rám nézett, amikor épp egy nagyon jó hangú fiú vagy lány énekelt. Kérdőn néztem rá vissza, de szinte egyből elfordította a pillantását. Totálisan, mintha csalódott volna bennem. Az óráról kiérve elfutottam pszichológiára aztán hazamentem, hogy ebéd után indulhassak dolgozni. Madie-t otthon találtam, aki cserébe a tegnapiért készített nekem ebédet. Csak levest bírtam enni, más valahogy most nem csúszott le a torkomon.
-         Milyen napod volt?
-         Hát így túl az első énekórán azt mondom, hogy érdekes.
-         Na mi baj?
-         Semmi, semmi, csak nem szeretek senkinek sem csalódást okozni.
-         Kinek okoztál te csalódást?
-         Robnak azt hiszem. Annyira igyekszik szigorú, de jó tanár lenni, é meg folyton keresztbeteszek neki. Azt hiszem nem igazán kedvel.
-         Hé, ő csak egy tanár. Oké fiatal és nagyon jóképű, de akkor sem kell neki semmit sem bizonyítanod. ne bukj meg ez a lényeg, de attól még nem kell, hogy kedveljen, nem kell, hogy te légy az osztály éltanulója.
-         Tudom, hogy igazad van, de azt hiszem én sem erőltettem meg magam túlságosan, Ráadásul ezek az órák a leglazábbak, amikre még csak tanulni sem kell. Más diákok alig várják, hogy részt vehessenek az óráin, én meg legszívesebben leadnám mindkettőt.
-         Igen, mert te félsz a nyilvános kudarctól. Mindenkinek bizonyítani akarsz, holott csak magadnak kellene.
Elgondolkodtam Madie szavain, de nem tudtam még értelmes választ adni erre, ezért tovább folytatta:
-         Kristen most őszintén, miért jöttél el velünk bulizni a múltkor?
-         Azért, mert megfogadtam magamnak, hogy nem hagylak titeket cserben. Nem akarok én lenni az otthon tanuló kis szürke egér, míg a barátnők nagyban buliznak.
-         Sejtettem. És a bulin, miközben táncoltál mit éreztél?
-         Akkor már nem nektek akartam bizonyítani, hanem magamnak. Azt éreztem, hogy egyszerűen boldog vagyok. Szeretek veletek bulizni. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy van egy ilyen nem is.
-         Látod pont erről beszélek! Felejts el mindenkit. Rajtunk kívül itt senkihez semmi közöd, senkinek sem tartozol magyarázattal vagy bármi mással. Mi pedig így is, úgy is szeretünk!
Nem tehetek róla, könnyes lett a szemem Madie beszédétől. Megöleltem. Őszintén szólva teljesen igaza van.
Hirtelen beugrott a ma reggeli beszélgetés, aminek én többnyire csak fültanúja voltam, ezért gyorsan megkérdeztem:
-         Mi volt ma Garrettel?
-         Huhh… Na igen, ez már más téma… Még mindig nem tudom, hogy akkor most mi is van köztünk, ha van egyáltalán valami. Nem találkoztunk, a telefonszámát sem tudom, bár nem süllyednék odáig, hogy én hívjam fel őt. A baj az, hogy ő sem tudja az én számom. Egyedül azt tudom, hogy hol lakik és ennyi.
Vicces nem? Totál alap, hogy egy lány és egy fiú számot cserélnek még szex előtt, nem hogy szex után. Mindegy Shane-nek igaza van. Nem fogok miatta bánkódni, hagyom, hogy a sors vezessen.
Láttam barátnőmön, hogy komolyan gondolja, amit mond, ugyanakkor ismertem már annyira, hogy tudjam lesznek még szomorú éjszakái, ha a srác nem tér észhez, de gyorsan.
A buszon Muse-t hallgattam, most valahogy ilyen volt a hangulatom. Nem volt rossz kedvem, mint tegnap ilyenkor, de a reggeli jókedvem is tovaszállt már. Inkább amolyan nyugodt és elgondolkodó voltam.
Belépve a kávézóba egyből megpillantottam a sarokban üldögélő két srácot. Nyeltem egyet, de aztán úgy döntöttem, nem fogok többet bénázni a közelükben.
Gyorsan felvettem a kötényem és leváltottam Bettyt, aki már így is sietett a fiáért az oviba.
Nem is volt rajtunk kívül más a helységben ezért gyorsan az asztalukra pillantottam, hogy lássam van-e előttük valami. Jól sejtettem. Üres volt a pohár és az üveg is.
Gondoltam egyet és kitöltöttem egy Heinekkent a pohárba egy másikat pedig üvegestől vittem ki. Meglepődtek, amikor eléjük tettem a sört.
-         Héj cica, nagyon kedves vagy, de még semmit sem kértünk.
-         Tudom, mondjuk úgy a ház ajándéka.- mosolyogtam Tomra, Rob pillantását most inkább kerültem.
-         Wow köszi! Te aztán rendes csajszi vagy!
-         Köszi- mondtam még mindig mosolyogva, majd visszaindultam a pulthoz.

Tom azonban nem hagyta annyiban, ugyanis, alig tíz perc múlva felém kiáltott.
-         Figyelj csak, pár barátommal este benézünk egy klubba, nincs kedved velünk jönni? Természetesen a barátnőidet is hozhatod, mert gondolom vannak ha egyszer ilyen kedves lány vagy.
Huhh… Hát erre nem számítottam. Igazából nagyon is volt hozzá kedvem. Tom a nyomulást leszámítva nagyon jófejnek látszik a csajok meg tuti hanyatt vágódnának, ha én állnék elő, egy menjünk bulizni ötlettel. Jó lenne új embereket is megismerni, és talán Robbal is összebarátkozhatnék, akkor talán elnézőbb lenne az órákon is… Ne értsétek félre, nem vagyok az az érdekbarát típus. Csak ez egy mellékes jó lenne.
Robra néztem, hogy mit szól ehhez, mert ahogy észrevettem Tom egyből kimondja amit gondol és nem igazán érdekli, hogy Rob a tanárom. Vagy lehet, hogy nem is tudja…
Kérdő tekintetemre hamarosan megérkezett a válasz.

/Elérkeztünk az első kerek számhoz... :)/